12-daagse groepsrondreis Yangtze Cruise & Yellow Mountain

U krijgt van ons:
  • Driedaagse 4*cruise over de Yangtze rivier inclusief volpension en excursies
  • Bezoek aan de mysterieuze Yellow Mountain met spectaculaire uitzichten
  • Bezoek aan eeuwenoude, authentieke dorpjes als Xidi en Tangmo
  • Bezoek aan reuzenpanda's en afsluiting in bruisend Shanghai!
  • Non-stop vluchten met KLM

Ontdek de onbekende, mysterieuze kant van China!

Ga met ons mee op deze reis vol natuurschoon, waarbij we kennis maken met een mysterieus en onbekend gedeelte van China, namelijk de Yangtze rivier en de sprookjesachtige Yellow Mountain!

We gaan aan boord van een viersterren cruiseschip voor een driedaagse cruise over de Yangtze en door imposante kloven. Een ander hoogtepunt van deze reis is Yellow Mountain, ofwel Huangshan in het Chinees. Een landschap wat al vele honderden jaren door Chinese landschapsschilders wordt vastgelegd vanwege de buitenaardse schoonheid.

Tevens bezoeken we eeuwenoude dorpjes als Xidi en Tangmo, waar we het Chinese leven zien zoals het lang geleden al was. We eindigen in het mondaine Shanghai, de bruisende stad met twee gezichten. Een ideale reis voor China-liefhebbers!

Comfortabele, centraal gelegen hotels
Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en hogesnelheidstreinen en verblijft u in drie- en viersterrenhotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Tijdens de gehele reis is het ontbijt inclusief en op het Yangtze Cruiseschip wordt u verzorgd op basis van volpension (ontbijt, lunch, diner)

Heel veel inclusief
Tijdens deze reis zijn een aantal excursies reeds inbegrepen in de reissom. Zo bezoeken we onder andere de reuzenpanda's in Chengdu, maken we wandelingen door diverse dorpjes, bezoeken we een bamboe-bos en doen we een authentieke thee-proeverij.

Onze Nederlanddssprekende reisleiders staan voor u klaar
Deze reis wordt begeleid door onze deskundige Nederlandssprekende reisleiders. Tijdens alle excursies is er tevens een Engelssprekende gids aanwezig.

jenny cvBent u nieuwsgierig geworden naar deze rondreis?

Reisspecialist Jenny schreef een blog over de eerste vertrekdatum van deze reis. Lees dit blog voor meer informatie en voorpret! 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 31 deelnemers