14-daagse groepsrondreis Keizerlijk China All-In

Je krijgt van ons:
  • De Keizerlijk China-rondreis obv all inclusive
  • Volpension tijdens de hele reis incl drankje
  • 3 extra excursies, fooienpot én entreegelden
  • Rondreis door Noord- en Oost-China
  • Totale waarde extra's circa € 700,-

China! Met héél veel inclusief!

Deze rondreis heeft dezelfde route als de Keizerlijk China rondreis, maar dan met veel meer excursies en alle maaltijden inbegrepen. Tijdens deze mooie rondreis door China bezoeken we zowel Beijing met zijn keizerlijke verleden als het indrukwekkende Terracotta Leger in Xi'an. Vanuit Xi'an reizen we per comfortabele hogesnelheidstrein naar Hangzhou wat bekend staat om zijn beroemde West Lake, waar we onder andere een prachtige boottocht maken. Tevens bezoeken we het eeuwenoude en traditionele waterdorp Wuzhen. Tenslotte brengt de reis ons naar het bruisende, moderne en culturele Shanghai. Deze rondreis belicht niet alleen het historische, maar ook het hedendaagse China.

Heel veel inclusief
Deze All-In rondreis China is op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner) en drie extra excursies tijdens de rondreis, inclusief entreegelden. Je krijgt dagelijks een flesje water en bij de lunch en het diner zijn een drankje en onbeperkt thee inbegrepen. Bovendien is de fooienpot inclusief. Alles bij elkaar vertegenwoordigt dit een waarde van circa € 700,-

Comfortabele, centraal gelegen hotels

Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijf je in goede drie- en viersterrenhotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. We maken géén gebruik meer van nachttreinen, daardoor is deze reis een stuk comfortabeler geworden.

Onze ervaren reisleiders staan voor je klaar
Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over China en maken er een geweldige reis van. Reisleider Esther zegt: "Een van de mooiste belevenissen is het bezoek aan de Chinese Muur, oftewel The Great Wall. Veel mensen gaan ervan uit dat je bij deze toeristische trekpleister over de hoofden heen zou moeten lopen. Meestal blijkt het tegengestelde waar. Wij gaan redelijk vroeg in ochtend met de cabinelift omhoog. Als we dan op de muur komen is het enige wat we zien ook echt de muur."

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 31 deelnemers