14-daagse groepsrondreis Keizerlijk China All-In

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

32 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 15-07-2019

Een geweldige reis !!!!!!!!

Deze reis hebben wij vorig jaar september gemaakt. Na het lezen van een behoorlijk slechte beoordeling van een van onze medereiziger die het een Strafkamp noemde, voel ik mij geroepen dit te plaatsen. Deze mensen hebben zich zo naar gedragen dat ik eerst dacht dat het mysteriegasten waren. Maar dat bleek niet zo te zijn. Complimenten aan onze Reisleidster Anje die hier heel goed mee om kon gaan. De vegetariërs onder ons kregen niet alleen groenten en rijst (zoals er beweerd wordt) maar ook gerechten met bv tofu, en er werd heel goed rekening gehouden met mijn noten/pinda allergie. Alles werd prima geregeld en niets was te veel. FOX, Reisleidster ANJE en de rest van onze groep krijgen van mij een dikke 10. Wij hebben een geweldige tijd gehad. Als je alle optionele excursies erbij wil doen dan is het wel behoorlijk veel maar wel te doen. Het was een indrukwekkende reis waar ik wel van bij moest komen toen ik weer thuis was.

Sylvia
8,7
Toegevoegd op: 01-07-2019

Indrukwekkend

Een goed georganiseerde reis met vele indrukken. We hadden een leuk gezelschap en kregen veel informatie van onze reisleider Erik

R van de Wiel Breda
7,7
Toegevoegd op: 27-06-2019

China moet je eens in je leven gezien en beleefd hebben

China is een immens groot land dus alleen grote steden, torenhoge flats van 30 verdiepingen. Soms leek het een grote bouwput. Maar ook dat heeft zijn charme. Het toont de vooruitgang maar leidt de wereld ook af van de verborgenheid. De highlights zoals de Muur, plein van de Hemelse Vrede, Verboden Stad, Terracotta Leger en Shanghai zijn mij bijgebleven. Chinezen zijn aardig maar ook wel opdringerig. Kortom een reis die zeker de moeite waard is om te beleven.

Hans Kramer
9,0
Toegevoegd op: 26-06-2019

Zeer indrukwekkende, perfect georganiseerde reis! Geen vakantie, maar een Reis!!

Er is geen omschrijving ingevuld.

Henk
8,0
Toegevoegd op: 26-06-2019

Een echte aanrader

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 31-05-2019

Facsinerende kijk op China

Direct na vliegreis een excursie is een nekslag .Laatste dagen in Sjanghai : Oorspronkelijk weinig begeleide excursies ingepland .Moeilijk om zelf programma initiatieven te nemen. De reisleider heeft dit goed opgelost door excursies te regelen.

9,0
Toegevoegd op: 30-05-2019

Mooie reis zeker een aanrader alleen te weinig vrije tijd in de excursies en iets te gehaast

Er is geen omschrijving ingevuld.

Spijkenisse
7,3
Toegevoegd op: 29-05-2019

Indrukwekkend, de verboden stad, de muur, terracotta leger, shanghai tower, de drukte.

Gezien het drukke programma is het all-in programma een uitkomst. Alles is dan goed geregeld. Savonds zelf naar de moslimmarkt in Xian gaan met de taxi is zeker aan te bevelen. Echt leuk om te zien terwijl de naastliggende drum- en de beltower dan ook prachtig verlicht zijn. Taxis zijn erg goedkoop. Zorg wel dat je vooraf je bestemming in het chinees op laat schrijven en dat je het visitekaartje van het hotel bij hebt. Op de muur kun je 2 kanten op. Het zwaarste traject ligt als je bovenkomt rechts. Zwaar maar erg mooi. Terug naar beneden met de rodelbaan is ook heel leuk. In Shanghai moet je echt de Shanghaitower bezoeken, een uitzicht om nooit te vergeten.

Peter
9,0
Toegevoegd op: 03-11-2018

Bijzondere kennismaking met China, prettig reisgezelschap(19 personen) schone steden geen zwerfafval

Deze reis gaat door een welvarend deel van China. Veel nieuwe luxe auto's, druk verkeer en veel bouw activiteit. De treinreis in de hoge-snelheidstrein was een leuke ervaring. De verboden stad, de muur en het terracotta leger waren het bezoeken meer dan waard. De meeste landen in het verre oosten hebben over het algemeen het probleem van zwerfafval, echter in de Chinese steden die wij op deze reis hebben bezocht waren zo schoon dat de meeste landen in de westerse wereld er een voorbeeld aan kunnen nemen. Dit was een bijzonder prettige ervaring.

8,0
Toegevoegd op: 01-11-2018

mooie reis, maar weinig nederlandstalige uitleg. alles engels,

we hadden wat langer op de muur willen zijn.we konden niet bij het beginpunt starten wegens hoog bezoek, en onvoorzien. ook op het plein van de hemelse vrede konden we niet terecht, wegens bezoek van hoge heren, maar een later tijdstip is ons niet aangeboden. de beloofde antiekmarkt hebben we ook niet bezocht omdat de reisleider nergens vanaf wist.

liesbeth de keijzer