14-daagse groepsrondreis Keizerlijk China

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Mogelijke extra's indien u vliegt met Lufthansa Group


Aandachtspunten

 • U kunt deze Extra opties en Verlengingen tijdens het boekingsproces al direct aan uw reis toevoegen.
 • In het gedetailleerde prijsoverzicht van de prijsberekening ziet u direct de juiste kosten.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij Extra opties en Upgrades niet

Optionele excursies in Beijing

 • Pekingeend diner

  RMB 240-300 p.p.

  Een betere kennismaking met de keuken van Beijing is er niet, proef de traditionele pekingeend! Het uitgebreide diner begint met enkele koude voorgerechten, gevolgd door een ruime keuze aan groenten en vleesgerechten, waarna de eend door de chef aan tafel wordt aangesneden. Het personeel legt u vervolgens uit hoe deze gegeten wordt.

  Minimaal 10 personen circa 240 RMB
  Minimaal 6 personen circa 250 RMB
  Minimaal 2 personen circa 300 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Bezoek show The Legend of Kung Fu

  RMB 180-300

  Een bijzonder mooi verhaal over een kleine jongen, die monnik wordt om zo Zen Boeddhisme en Kung Fu te leren volgens de eeuwenoude tradities. Voor RMB 200 heeft u de beste plaatsen in het midden van de zaal.

  Minimaal 16 personen circa 180 RMB
  Minimaal 6 personen circa 180 RMB
  Minimaal 2 personen circa 300 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Riksja's door de Hutongs

  RMB 185-250 p.p.

  Met een riksja wordt u door de eeuwenoude Hutong gereden. U zult uitleg krijgen over de geschiedenis en bewoners van de unieke Hutong. Tijdens de rondrit brengt u onder andere een bezoek aan een Chinese familie die nog op traditionele wijze in de Hutongs leeft, en aan een lokale markt waar de Chinezen hun dagelijkse boodschappen doen.

  Minimaal 16 personen circa 185 RMB
  Minimaal 6 personen circa 195 RMB
  Minimaal 2 personen circa 250 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Bezoek Lama Tempel

  RMB 150-245 p.p.

  Gedurende deze excursie brengt u een bezoek aan de 17de eeuwse Lama Tempel, waar nu nog dagelijks 15 Mongoolse Lamadiensten worden gehouden. Hier staat ook het grootste houten Boeddhabeeld (wat uit één boom gesneden is) ter wereld.

  Minimaal 10 personen circa 150 RMB
  Minimaal 6 personen circa 175 RMB
  Minimaal 2 personen circa 245 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Zomer Paleis

  RMB 185-240 p.p.

  Elf kilometer buiten Beijing ligt het Zomer Paleis. Dit is voor lange tijd het decadente zomerverblijf van de keizerlijke familie geweest. Tijdens een prachtige wandeling door het bos- en waterrijke complex ziet u de verschillende gebouwen, paviljoens, de lange galerij waar zo’n 8.000 schilderingen van landschappen en gebouwen uit heel China zijn aangebracht, de marmeren boot en de 17-bogen brug. Tenslotte steken we met een drakenboot het meer van Kunming over.

  Minimaal 16 personen circa 195 RMB
  Minimaal 6 personen circa 205 RMB
  Minimaal 2 personen circa 250 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Acrobaten show

  RMB 210 - 320 p.p.

  U zult versteld staan van de kunsten die vertoond worden, een adembenemend schouwspel. Inclusief transfers.

  Minimaal 16 personen circa 210 RMB
  Minimaal 6 personen circa 210 RMB
  Minimaal 2 personen circa 320 RMB (geldig bij individuele reizen)

Optionele excursies in Hangzhou

 • Heilige Linying Tempel

  RMB 120-330 p.p.

  U kunt in Hangzhou een excursie maken naar de heilige Linying Tempel, die gebouwd is aan de voet van een heuvel in een bosrijke omgeving. Aansluitend bezoekt u ook de prachtige groene thee plantages in een theedorpje vlakbij Hangzhou, waar de beroemde Dragonwell Tea vandaan komt, die de Chinese president bij staatsbezoeken kado geeft.

  Minimaal 6 personen circa 150 RMB
  Minimaal 2 personen circa 345 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Hangzhou Enduring Memories

  RMB 395 - 465

  Deze visuele extravagante show van circa 45 minuten heet ‘Most Memorable is Hangzhou’ (Zo Gedenkwaardig is Hangzhou), een titel die komt van een gedicht van de dichter Bai Juyi uit de 8e eeuw na Christus. De show illustreert het rijke culturele erfgoed van de stad met daarin internationale elementen verwoven die de huidige globalisering subtiel weergeven.
  Traditionele Chinese instrumenten worden vermengd met klanken van een standaard orkest. De show bestaat uit 9 opeenvolgende onderdelen, die alle een deel van (de geschiedenis van) Hangzhou vertegenwoordigen, zoals bijvoorbeeld  “het plukken van theeblaadjes” en “hoge bergen en stromend water”.

  Minimaal 10 personen circa 395 RMB
  Minimaal 6 personen circa 415 RMB
  Minimaal 4 personen circa 465 RMB

Optionele excursies in Shanghai

 • Acrobatiek voorstelling

  RMB 165-330 p.p.

  In Shanghai kunt u verschillende wervelende acrobatiek voorstellingen bijwonen. De drie volgende theaters weten elk een unieke show neer te zetten, waar u nog lang over zult napraten. Het prachtige Era Theater zet een eigentijdse show neer, waarbij traditionele acrobatische kunsten hand in hand gaan met moderne technologie. De verschillende dans- en lichtshows zorgen voor een bijzondere performance. Het ruime, spectaculaire Shanghai Center Theatre bevindt zich in het Portman Ritz Carlton Hotel. Hier kunt u traditonele Chinese acrobatiek voorstellingen bijwonen. Daarnaast wordt dit theater ook voor andere cultuuruitingen gebruikt. Het kleinschalige Babulan Theatre is gelegen in het centrum van Shanghai. Ook hier zijn traditionele voorstellingen te bewonderen.

  Minimaal 16 personen circa 165 RMB
  Minimaal 10 personen circa 175 RMB
  Minimaal 6 personen circa 215 RMB
  Minimaal 2 personen circa 330 RMB (geldig bij individuele reizen)

  Op dit moment is het Shanghai ERA Theatre gesloten ivm renovatie werkzaamheden en wordt het Shangcheng Arobatic Theatre bezocht. Prijzen kunnen wijzigen wanneer het ERA Theatre weer open gaat. 

 • Sky-line cruise

  RMB 210-340 p.p.

  U maakt een cruise over de Huangpu Rivier, die dwars door Shanghai stroomt, zodat u de moderne wolkenkrabbers aan de oostkant (Pudong) en de klassieke architectuur aan de westkant (Puxi) kunt bewonderen vanaf het water.

  Minimaal 10 personen circa 210 RMB
  Minimaal 6 personen circa 260 RMB
  Minimaal 2 personen circa 340 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Shanghai by Night

  RMB 240-350 p.p.

  Misschien wel het meest spectaculaire avondprogramma in China. U bezoekt eerst de 88ste verdieping van de 420 meter hoge Jinmao Tower, voor een adembenemend uitzicht over Shanghai. De bovenste 33 verdiepingen van deze wolkenkrabber worden in beslag genomen door het Grand Hyatt Hotel, en door glazen panelen kijkt u ruim 150 meter naar beneden waar zich de lobby van dit hotel bevindt. De volgende stop is de Bund, de rivierpromenade met uitzicht op alle wolkenkrabbers aan de overkant en de klassieke gebouwen die aan de Bund gelegen zijn. We eindigen de avond in Xintiandi, het uitgaanscentrum van Shanghai met z’n vele restaurants, bars en terrasjes. Vanaf daar kunt u op eigen gelegenheid terug naar het hotel keren.

  Minimaal 16 personen circa 240 RMB
  Minimaal 10 personen circa 250 RMB
  Minimaal 6 personen circa 290 RMB
  Minimaal 2 personen circa 350 RMB

 • Cruise en MAGLEV trein

  RMB 340-510 p.p.

  U maakt een cruise over de Huangpu Rivier, die dwars door Shanghai stroomt, zodat u de moderne wolkenkrabbers aan de oostkant (Pudong) en de klassieke architectuur aan de westkant (Puxi) kunt bewonderen vanaf het water. Ook maakt u een rit met de snelste trein ter wereld, de MAGLEV, met zijn topsnelheid van 431 kilometer per uur. Tenslotte volgt nog een heerlijke lunch.

  Minimaal 10 personen circa 340 RMB
  Minimaal 6 personen circa 390 RMB
  Minimaal 2 personen circa 510 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Shanghai World Financial Center

  RMB 240-365 p.p.

  Bezoek aan het Shanghai World Financial Center in het zakendistrict Pudong. Deze wolkenkrabber is in 2008 gebouwd en heeft een totale hoogte van 492 meter. Vanaf het panorama dek heeft u een prachtig uitzicht over de stad.

  Minimaal 16 personen circa 240 RMB
  Minimaal 10 personen circa 250 RMB
  Minimaal 6 personen circa 290 RMB

 • Shanghai Tower

  RMB 260-385 p.p.

  Shanghai bestaat uit hoog, hoger, hoogst. De gloednieuwe Shanghai Tower is op dit moment écht de allerhoogste wolkenkrabber van China, en op één of twee na zelfs ter wereld! U bezoekt eerst deze 632 meter hoge Shanghai Tower, voor een adembenemend uitzicht over Shanghai.. De volgende stop is de Bund, de rivierpromenade met uitzicht op alle wolkenkrabbers aan de overkant en de klassieke gebouwen die aan de Bund gelegen zijn. We eindigen de avond in Xintiandi, het uitgaanscentrum van Shanghai met z’n vele restaurants, bars en terrasjes. Vanaf daar kunt u op eigen gelegenheid terug naar het hotel keren.

  Minimaal 16 personen circa 260 RMB
  Minimaal 10 personen circa 270 RMB
  Minimaal 6 personen circa 310 RMB
  Minimaal 4 personen circa 385 RMB

Optionele excursies in Suzhou

 • Master of the Nets tuinen en culturele show

  RMB 150-160

  Bezoek één van de bekendste tuinen van Suzhou: de Master of the Nets Garden. Maak kennis met de Chinese kunst van het samenvoegen van architectuur en natuur. Deze bekende tuinen staan zelfs op de UNESCO lijst! Tevens woont u een culturele show bij.

  Minimaal 10 personen circa 150 RMB
  Minimaal 6 personen circa 160 RMB

Optionele excursies in Wuzhen

 • Avondcruise door de kanalen

  RMB 405 - 460 p.p.

  Tijdens deze avondcruise vaart u door de magisch verlichte kanalen van Wuzhen. Overal hangen rode lampionnen. Maak kennis met het traditionele China tijdens deze boottour door de kanalen van Wuzhen. Excursie is inclusief diner.

  Minimaal 16 personen circa 255 RMB 
  Minimaal 10 personen circa 260 RMB 
  Minimaal 6 personen circa 320 RMB

Optionele excursies in Xi'an

 • Dumpling diner en dansshow

  RMB 220 p.p.

  Een schitterende dans en muziekshow zoals deze tijdens de Tang Dynasty werd uitgevoerd, wordt voorafgegaan door het beste Dumpling diner dat u wellicht ooit heeft meegemaakt. Dumplings in vele smaken worden af en aan naar uw tafel gebracht en elke Dumpling is uitgevoerd naar de aard van de gebruikte vulling. Na deze geweldige maaltijd de dansshow. Schitterende costuums, prachtige danseressen en oogstrelende belichting brengen u moeiteloos in de oude tijden van de Tang Dynasty.

  Minimaal 10 personen circa 220 RMB
  Minimaal 6 personen circa 290 RMB
  Minimaal 2 personen circa 330 RMB (bij privé reizen)

 • Fietsen over stadsmuren

  RMB 150-285 p.p.

  Fietsen op de eeuwen oude stadsmuur van Xian, de hoofdstad van de zijderoute, is een compleet andere manier om de stad te verkennen. Halve dagexcursie, 1,5 uur fietsen.

  Minimaal 10 personen circa 150 RMB
  Minimaal 6 personen circa 235 RMB
  Minimaal 2 personen circa 285 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Tombe van Han Yang Ling

  RMB 185 - 285 p.p.

  Bij onderzoek rond de vele graftombes in de omgeving van Xi’an stuitte men in de jaren ’90 op satellietgraven rond de tombe van Han Yang Ling. Sinds enkele jaren is deze tombe opengesteld voor bezoekers, waarbij u over glazen panelen boven de sleuven loopt waarin talloze terracotta beelden begraven liggen. U ziet hier niet alleen soldaten, maar ook hele kuddes dieren en gebruiksvoorwerpen, waardoor u een goed beeld krijgt van het dagelijks leven van de Han-keizers rond het jaar 180 v.Chr.

  Minimaal 16 personen circa 185 RMB
  Minimaal 6 personen circa 285 RMB


Aandachtspunten

 • Deze excursies kunt u in de lokale valuta of, afhankelijk van de bestemming, met Euro's en ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de Xtra-optie (bijzondere sporten/wintersport).