14-daagse groepsrondreis Keizerlijk China

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,2

Gemiddelde beoordeling

65 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,0
Toegevoegd op: 27-11-2019

de reiziger wordt in verwarring gebracht door alle keuzes en kosten

Er is geen omschrijving ingevuld.

Piebe
7,3
Toegevoegd op: 26-11-2019

Ik heb geen "wauw"-gevoel gehad vd reiseft te maken met de groep

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 24-11-2019

China, een reis die mijn beeld van het land totaal heeft veranderd, maar wel voldeed aan verwachting

China, een enorm gebied, met grote afstanden tussen de steden die er toe doen. In elke grote stad zijn er dingen te zien en beleven die je nergens anders kan vinden. De prachtige eeuwenoude cultuur en de hoogstaande hedendaagse technologie gaan hand in hand. De enorme drukte van de miljoenensteden met daarin oase`s van rust in prachtige parken.

Ruud & Lillian
8,7
Toegevoegd op: 15-10-2019

Prachtige reis in een fascinerend land.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Marion
8,0
Toegevoegd op: 10-10-2019

Deze leuke, afwisselende reis heeft een totaal ande,positief, beeld gegeven van het land China

Vooraf hadden we een totaal ander idee over China. Democratisch gezien schort er nog wel wat aan, maar het is duidelijk in grote ontwikkeling. De mensen lijken gelukkig; zijn vriendelijk en het land is schoon! Het eten is geweldig. Eén tip (ook voor Fox) ga niet in de periode rond 1 oktober. Heel China is vrij en een paar miljard chinezen zijn dan onderweg.

Kees en Susan Kraan
9,3
Toegevoegd op: 10-10-2019

Een intensieve en onvergetelijke reis door het China van toen en nu.

We zijn in Shanghai een dagje naar Disneyland geweest. was van het hotel een half uurtje met de taxi. Entreekaarten werden door onze gids geregeld.

7,0
Toegevoegd op: 09-10-2019

Mooie maar drukke reisintensiteit.

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 09-10-2019

Het was een geweldige reis waar we lang van kunnen genieten

Er is geen omschrijving ingevuld.

Ida Kuivenhoven
6,7
Toegevoegd op: 09-10-2019

Heel goed. Het geboden alternatief (acrobatenshow) voor de verboden stad kan echt niet Fox!

Shanghai is het hoogtepunt. Vergeet niet het Shanghai museum te bezoeken!

Jack van den Heuvel, Nederweert.
8,3
Toegevoegd op: 19-09-2019

Een hele bijzonder ervaring!

Ik vond het een hele mooie en gezellige reis. We hebben precies gezien wat we wilden zien en alles was tot in de puntjes goed geregeld. Onze reisleider Laurens kon veel vertellen over het land en we hadden een hele gezellig groep.

Kirsten uit Zutphen