Groepsrondreis Keizerlijk China

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

10,0
Toegevoegd op: 05-10-2018

Geweldige, veelzijdige reis met vele hoogtepunten

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 03-10-2018

Een perfecte reis, al liet de Wi Fi meer in de steek en dat is het probleem ter plaatse

Het is een prima reis die ik van harte bij iedereen kan aanbevelen, ik zat in een heel gezellige groep, het is alleen jammer dat die twee dames die bij jullie werken eerder terug moesten want ze zijn een onderdeel van deze heel gezellige groep. Over dit alles denkt de hele groep. Mochten ze niet van jullie ook nog naar Shanghai dat hoort er toch ook voor hun bij. Verder wordt er aan het verslag gewerkt en dat komt zodra het af is en heel punctioneel is.

Anoniem
7,1
Toegevoegd op: 03-10-2018

Veel hoogtepunten overvol programma

China is een belevenis! Het volk hun cultuur is heel bijzonder. De muur is zo prachtig ook de natuur daar. Natuur zie je verhoudingsgewijs niet veel. Meer steden en cultuur. Reizen door China is geen relax vakantie behoorlijk vermoeiend .

Anoniem
7,1
Toegevoegd op: 26-09-2018

Tip:Houdt rekening met de kosten van optionele excursies.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 19-09-2018

Indrukwekkende reis die we niet snel vergeten

We hebben in veertien dagen goed kunnen zien hoe chinezen leven. Een bijzondere ervaring was, de Chinese muur, terracotta leger, Plein van de hemelse vrede, zomerpaleis etc,

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 19-09-2018

Een mooie kennismaking met China

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 19-09-2018

Indrukwekkende, maar zware reis, vereist een goede conditie

Het zelf vervoeren van de bagage naar de trein was erg zwaar voor iedereen! Mede door de hoeveelheid trappen, zou prettig zijn als hier wat anders voor geregeld kan worden.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 04-09-2018

indrukwekkend en geweldig om gezien te hebben, maar hoef er niet nogmaals heen.

Anoniem
7,1
Toegevoegd op: 18-08-2018

Mooie reis!

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 16-08-2018

Fantastische reis, zeer de moeite waard!. De taal is een barrière.

Mw. I
Terug naar boven