Groepsrondreis Keizerlijk China

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,5

Gemiddelde beoordeling

56 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,7
Toegevoegd op: 25-10-2018

Schitterend land. Mooie afwisseling

8,7
Toegevoegd op: 17-10-2018

Bijzonder

Vorig jaar zomer werden wij verrast door het winnen van de droomreis naar keizerlijk China! Afgelopen september was het dan eindelijk zover. Op de luchthaven van Beijing maakten we voor het eerst kennis met onze groep en onze reisleider Erik, wie veel kennis had van dit bijzondere land en haar cultuur. Wat we erg leuk vonden was dat de dames van Fox Reizen (Jeanette en Heleen) ons vergezelde bij deze reis. Leuke gezellige dames, waar we ook veel informatie van kregen. Al met al een geweldige reis, gezellige groep in een prachtig bijzonder land! Fox reizen enorm bedankt voor de geweldige ervaring!!!!

Marcel en Yvonne
10,0
Toegevoegd op: 05-10-2018

Geweldige, veelzijdige reis met vele hoogtepunten

Er is geen omschrijving ingevuld.

Johanna uit Z-H
6,7
Toegevoegd op: 03-10-2018

Veel hoogtepunten overvol programma

China is een belevenis! Het volk hun cultuur is heel bijzonder. De muur is zo prachtig ook de natuur daar. Natuur zie je verhoudingsgewijs niet veel. Meer steden en cultuur. Reizen door China is geen relax vakantie behoorlijk vermoeiend .

10,0
Toegevoegd op: 03-10-2018

Een perfecte reis, al liet de Wi Fi meer in de steek en dat is het probleem ter plaatse

Het is een prima reis die ik van harte bij iedereen kan aanbevelen, ik zat in een heel gezellige groep, het is alleen jammer dat die twee dames die bij jullie werken eerder terug moesten want ze zijn een onderdeel van deze heel gezellige groep. Over dit alles denkt de hele groep. Mochten ze niet van jullie ook nog naar Shanghai dat hoort er toch ook voor hun bij. Verder wordt er aan het verslag gewerkt en dat komt zodra het af is en heel punctioneel is

Peter Freerkstra uit Enschede
6,7
Toegevoegd op: 26-09-2018

Tip:Houdt rekening met de kosten van optionele excursies.

Peter,Amsterdam
8,3
Toegevoegd op: 19-09-2018

Indrukwekkende reis die we niet snel vergeten

We hebben in veertien dagen goed kunnen zien hoe chinezen leven. Een bijzondere ervaring was, de Chinese muur, terracotta leger, Plein van de hemelse vrede, zomerpaleis etc,

Stefan en Ine
8,7
Toegevoegd op: 19-09-2018

Indrukwekkende, maar zware reis, vereist een goede conditie

Het zelf vervoeren van de bagage naar de trein was erg zwaar voor iedereen! Mede door de hoeveelheid trappen, zou prettig zijn als hier wat anders voor geregeld kan worden.

Marjon uit Heiloo
8,0
Toegevoegd op: 19-09-2018

Een mooie kennismaking met China

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 04-09-2018

indrukwekkend en geweldig om gezien te hebben, maar hoef er niet nogmaals heen.

Er is geen omschrijving ingevuld.