16-daagse groepsrondreis Sichuan en Yunnan

U krijgt van ons:
  • Leshan, Emeishan, Dali, Lijiang én Tibetaans-Zhongdian
  • Bezoek aan de reuzenpanda’s in Chengdu
  • Boottocht naar de Grote Boeddha bij Leshan
  • Overnachting in een bijzondere tempel
  • Verblijf in comfortabele 3*/4* hotels

Ontdek de Tibetaanse stad Zhongdian, bezoek de Drie Pagodes en ontmoet de reuzenpanda’s in Chengdu!

Gun uzelf deze prachtige reis, waarbij we kennis maken met een betoverend gedeelte van China, namelijk de provincies Sichuan en Yunnan. Vooral in Yunnan wonen nog vele verschillende minderheden met hun eigen authentieke cultuur en nog traditionele klederdrachten.

We zien de Grote Boeddha in Lesha, dwalen rond door de nauwe schilderachtige straatjes van Lijiang en bezoeken de Drie Pagodes in Dali, die dienden om de goden gunstig te stemmen. We ervaren de Tibetaanse cultuur in de oude Tibetaanse stad Zhongdian, gelegen op 3.200 meter hoogte en door de Chinezen zelf ook wel 'Shangri-La' genoemd, het aardse paradijs. Ook bezoeken we hét symbool van China, de reuzenpanda, in Chengdu.

Ontdek nu het (nog) authentieke China en kijk of u uw eigen Shangri-La kunt vinden!

Comfortabele, centraal gelegen hotels
Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijft u in drie- en viersterrenhotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Heel bijzonder is een overnachting in het guesthouse van een tempel, waarbij u gewekt wordt door het gebed van de monniken. Tijdens de gehele reis is het ontbijt inclusief.

Bezoek aan een typisch Tibetaans dorp
Tijdens deze reis zijn een aantal excursies reeds inbegrepen in de reissom. Zo ontdekken we de Tijgersprongkloof en brengen we een bezoek aan een familie in een typisch Tibetaans dorpje.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 31 deelnemers