Groepsrondreis Sichuan en Yunnan

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,0

Gemiddelde beoordeling

11 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,1
Toegevoegd op: 14-05-2018

Een mooie maar intensieve reis wel met verbeterpunten voor het programma. Met Sichuan en Yunnnan hebben we een indrukwekkend China gezien met de mooie cultuur en natuur van die provincies Vincent onze reisleider heeft het goed gedaan . Leuk was een bezoek aan een restaurant in Zhongdian "Lost Horizon Inn " dat gerund wordt door een nederlandse gezin (Jaap en Els ) met een bijzonder verhaal daarbij.

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 08-05-2018

Het is een prachtige reis wel erg vermoeiend,veel trappen lopen en op einde de hoogte van 3200 m !

We hebben een hele mooie reis gehad, wel erg vermoeiend! Veel trappen lopen en veel verschillende hotels en de laatste week op een hoogte van 3200 m! Maar het is beslist de moeite waard ,wat een mooi land is China en vriendelijke bewoners, jammer dat je ze niet kan verstaan. Mooie hotels ( alleen de laatste niet) en heerlijk eten, elk hotel heeft WiFi, maar Facebook en Whatsapp wordt niet ondersteund in China lekker rustig! ,(wel als je VPN installeerd in NL) We hebben een fantachtische reisleider( en gidsen) gehad ...Vincent bedankt voor het rondleiden door China! Dit was onze 9e reis met FOX .....op naar de 10e?!

Mw. v - Koedijk
7,6
Toegevoegd op: 05-05-2018

Mooie ervaring, wel erg vermoeiend.

Het was een fijne reis, maar door de vele trappen, die zo ongeveer bij elke bezienswaardigheid aanwezig zijn, is het een pittige reis. Je moet wel een bepaalde basisconditie hebben. Veel mooie dingen gezien en overal erg lekker gegeten. Prima hotels, onderweg veel gezien, mooie tempels, mooie natuur, maar men is ook overal aan het werk aan de infrastructuur. Het is duidelijk dat het een land in ontwikkeling is en dat gaat in een rap tempo. In Emei hebben we een theatershow gezien (op aanraden van reisleider Vincent) en die was echt TOP! Staat niet in het programma of bij de optionele excursies, maar was echt heel mooi. Alles in beschouwing genomen was het weer een mooie reis.

Dhr. J - Meterik
6,7
Toegevoegd op: 02-05-2018

N reis die ons n andere kant van China liet zien . wij vonden het n reis met niet veel hoogte punten

Erg drukke reis . Met heel veel trappen lopen .Het was niet n reis met veel hoogte punten . Hotels vallen tegen met name het ontbijt . Enkele tips , je kan in China niet watts appen .in Nederland moet je VPN app er op zetten . De toiletten in China zijn niet zoals bij ons ,neem eigen wc papier mee van je hotelkamer . Voor in de trein ,neem bestek vanuit het vliegtuig mee .en bekertjes mee, of van huis . Als je voor het eerst naar China gaat ,zou ik eerste andere reis nemen met Beijing erin .

Dhr. O - Spijkenisse
7,1
Toegevoegd op: 01-05-2018

Reis met nogal wat verbeterpuntjes. Lichamelijk zwaar

Mooie reis voor mensen met goede conditie.

Dhr. A - Hellevoetsluis
9,0
Toegevoegd op: 11-11-2017

Schitterende reis, met veel cultuur en natuur.

Goed ter been zijn, i.v.m. veel trappenlopen. Warme kleding meenemen voor de hooggelegen tempels en kloosters. Reis is de moeite waard, een heel ander China dan in het Oosten.

Dhr. van der S - Spijkenisse
7,6
Toegevoegd op: 03-11-2017

Een mooie reis met toch wel wat verbeterpunten

Dhr. van O - Made
8,1
Toegevoegd op: 04-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. V - Zwolle
8,6
Toegevoegd op: 21-09-2017

Een boeiende en gevarieerde reis, waarin zowel natuur als stedeschoon ruim aan bod komen.

Een tip voor toekomstige reizigers: in het centrum van de stad Lijiang bevindt zich een nauwelijks genoemd en moeilijk zichtbaar paleis, met daarachter en -boven een schitterend natuurgebied. Het paleis staat is niet opgenomen in het stadsprogramma, maar is vanuit het centrale plein niet moeilijk te vinden. Het is prachtig: de gebouwen zijn zó geplaatst ten opzichte van elkaar dat er overal verrassende doorkijkjes ontstaan, de beeldende kunst is uniek en het erboven gelegen natuurgebied ongerept. Omdat er nauwelijks bekendheid is gegeven aan het complex, is het er betrekkelijk rustig en kan men er nog echt genieten. Dit geldt niet voor de rest van het Lijiang dat ik heb gezien: het is naar mijn mening te druk en toeristisch om de onmiskenbare schoonheid van het stadje nog tot zijn recht te laten komen. Maar het geheel van paleis en natuurgebied is van een adembenemende pracht. Echt een verborgen parel, en een absolute aanrader!

Mw. van K - Amsterdam
10,0
Toegevoegd op: 21-09-2017

bjzondere reis die wel een bepaalde mate van basiscondiyie vereist

Een prachtige reis die veel tempels laat zien maar je ook ruimte geeft om zelf te gaan ontdekken. De hotels zijn goed ook voor als je een eenpersoonskamer hebt. Je krijgt een tweepersoonskamer waardoor de meerprijs als alleenreizende zeer acceptabel is. Overal wifi wat erg prettig is enkel niet in de trein. Een goed evenwicht tussen sereniteit en drukte van de stad. Heel veel trappen lopen en bergen lopen wat enige conditie vereist van de deelnemer. Let op bij de binnenlandse vlucht worden zware powerbanken voor je mobiel op te laden in beslag genomen. Veel ruimte ook om op je eigen tempo alles te bekijken. Omgeving is adembenemend.

Mw. D - Geldrop
Terug naar boven