16-daagse internationale groepsreis de Transsiberische Tsarengoud Express

Je krijgt van ons:
  • Reizen per trein op een comfortabele manier!
  • Chinese muur, Mongoolse graslanden, mystieke Baikal meer, fascinerend Moskou
  • Route Beijing - Moskou
  • Vrijwel alle maaltijden inbegrepen
  • Interessante lezingen aan boord van de trein

Eén van de beroemdste treinreizen ter wereld op een uiterst comfortabele manier!

ROUTE BEIJING - MOSKOU

Beleef één van de beroemdste treinreizen ter wereld! Deze wereldberoemde, avontuurlijke treinreis herinnert aan vervlogen tijden en voert in twee weken van Beijing via Mongolië naar Moskou, dwars door uitgestrekte landschappen: taiga’s en steppen, het Baikal Meer, de Mongoolse graslanden en de Gobiwoestijn. Met onze nostalgische privétrein de Tsarengoud Express zal uw treinreis extra comfortabel, onderhoudend en interessant zijn.

We slapen 9 nachten aan boord van de trein, waarbij je kunt kiezen uit verschillende klasses van comfort, en 5 nachten in 4- en 3-sterrenhotels in diverse steden.

We zullen reizen naar Beijing, Ulaanbaatar, Irkutsk (langs het Baikalmeer), Novosibirsk, Yekaterinaburg, Kazan en Moskou. In deze steden stoppen we om excursies te maken. Alle excursies zijn inbegrepen en vrijwel alle maaltijden zijn inclusief!

Hoogtepunten
Hoogtepunten zijn de vergezichten over de graslanden van Mongolië en de nomaden met hun kuddes; de natuur is hier ruig en overweldigend. In Novosibirsk worden we op z’n Russisch verwelkomd met brood en zout. Je maakt een boottocht over het immens diepe Baikal Meer, en volgt een uniek oud spoortraject vlak langs de oever, mét picknick op z’n Russisch. Dan volgen de dagelijkse stops in cultuursteden als Kazan en Yekaterinaburg. De treinreis eindigt met een bezoek aan Moskou.

Deze reis vindt plaats op vaste vertrekdata in internationaal gezelschap. 
Je zult vergezeld worden door een ervaren Engelstalige reisleider en een reisdokter. Het programma aan boord van de trein, wat bestaat uit diverse lezingen, maakt de beleving van de excursies tijdens de reis compleet en draagt ertoe bij dat deze reis onvergetelijk wordt. Maak je droom waar en ga met ons mee!

verwijzing bij reis

Extra informatie

Omdat de Transsiberische of de Transmongolië treinreizen andere reizen zijn dan je van ons gewend bent, hebben we belangrijke extra informatie op een rijtje gezet.
Lees de extra informatie

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 120 deelnemers (op basis van internationaal reisgezelschap)