Groepsrondreis Chinees Jade

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Beijing

 • Acrobaten show

  RMB 210 - 320 p.p.

  U zult versteld staan van de kunsten die vertoond worden, een adembenemend schouwspel. Inclusief transfers.

  Minimaal 16 personen circa 210 RMB
  Minimaal 6 personen circa 210 RMB
  Minimaal 2 personen circa 320 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Pekingeend diner

  RMB 240-300 p.p.

  Een betere kennismaking met de keuken van Beijing is er niet, proef de traditionele pekingeend! Het uitgebreide diner begint met enkele koude voorgerechten, gevolgd door een ruime keuze aan groenten en vleesgerechten, waarna de eend door de chef aan tafel wordt aangesneden. Het personeel legt u vervolgens uit hoe deze gegeten wordt.

  Minimaal 10 personen circa 240 RMB
  Minimaal 6 personen circa 250 RMB
  Minimaal 2 personen circa 300 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Bezoek show The Legend of Kung Fu

  RMB 180-280

  Een bijzonder mooi verhaal over een kleine jongen, die monnik wordt om zo Zen Boeddhisme en Kung Fu te leren volgens de eeuwenoude tradities. Voor RMB 200 heeft u de beste plaatsen in het midden van de zaal.

  Minimaal 16 personen circa 180 RMB
  Minimaal 6 personen circa 180 RMB
  Minimaal 2 personen circa 280 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Traditionele voetmassage

  RMB 250-370 p.p.

  Een voetmassage van ongeveer een uur waarbij gebruik wordt gemaakt van traditionele kruiden. Een prima middel om bij te komen van de vlucht of het vele lopen. Inclusief transfers.

  Minimaal 16 personen circa 250 RMB
  Minimaal 6 personen circa 250 RMB
  Minimaal 2 personen circa 370 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Beijing Opera

  RMB 170-300 p.p.

  Een voorstelling van anderhalf uur die u absoluut gezien moet hebben is de Beijing Opera. De Opera wordt dagelijks opgevoerd en vertelt een doorlopend verhaal. U maakt kennis met de traditionele kunst, cultuur en de prachtige kostuums. Een hele aparte belevenis, oordeelt u zelf…

  Minimaal 16 personen circa 170 RMB
  Minimaal 6 personen circa 170 RMB
  Minimaal 2 personen circa 300 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Riksja's door de Hutongs

  RMB 185-250 p.p.

  Met een riksja wordt u door de eeuwenoude Hutong gereden. U zult uitleg krijgen over de geschiedenis en bewoners van de unieke Hutong. Tijdens de rondrit brengt u onder andere een bezoek aan een Chinese familie die nog op traditionele wijze in de Hutongs leeft, en aan een lokale markt waar de Chinezen hun dagelijkse boodschappen doen.

  Minimaal 16 personen circa 185 RMB
  Minimaal 6 personen circa 195 RMB
  Minimaal 2 personen circa 250 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Bezoek Lama- en Confucian Tempels

  RMB 175-270 p.p.

  Gedurende deze excursie van een halve dag brengt u een bezoek aan de 17de eeuwse Lama Tempel, waar nu nog dagelijks 15 Mongoolse Lamadiensten worden gehouden. Hier staat ook het grootste houten Boeddhabeeld (wat uit één boom gesneden is) ter wereld. Vlakbij ligt de Confuciustempel, waar vroeger de staatsexamens werden afgelegd. Nog steeds ziet u de eeuwenoude inscripties van de geslaagden.

  Minimaal 10 personen circa 175 RMB
  Minimaal 6 personen circa 200 RMB
  Minimaal 2 personen circa 270 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Zomer Paleis

  RMB 185-240 p.p.

  Elf kilometer buiten Beijing ligt het Zomer Paleis. Dit is voor lange tijd het decadente zomerverblijf van de keizerlijke familie geweest. Tijdens een prachtige wandeling door het bos- en waterrijke complex ziet u de verschillende gebouwen, paviljoens, de lange galerij waar zo’n 8.000 schilderingen van landschappen en gebouwen uit heel China zijn aangebracht, de marmeren boot en de 17-bogen brug. Tenslotte steken we met een drakenboot het meer van Kunming over.

  Minimaal 16 personen circa 185 RMB
  Minimaal 6 personen circa 195 RMB
  Minimaal 2 personen circa 240 RMB (geldig bij individuele reizen)

Optionele excursies in Guilin

 • Aalscholver vissen en Guilin bij avond

  RMB 100-120 p.p.

  Aalscholvervissen is uniek in China, deze manier van vissen bestaat al honderden jaren. Gedurende deze excursie gaat u zien hoe de aalscholvers vissen voor de mensen. Per boot volgt u de vissers en kunt u van korte afstand zien hoe de vis wordt gevangen. Zodra de vissers toestemming hebben gegeven aan de goedgetrainde vogels, zullen ze een grote duik nemen in het water en weer met vis uit het water tevoorschijn komen. Zodra ze een stuk vis hebben gevangen, keren ze weer terug naar de vissers om de vis te geven. Een erg bijzondere gewaarwording om te zien! Na deze show keert u terug naar Guilin om vervolgens de stad bij avond te zien.

  Minimaal 16 personen circa 100 RMB
  Minimaal 6 personen circa 100 RMB
  Minimaal 2 personen circa 120 RMB

 • Rijstterrassen

  RMB 400-700 p.p.

  U brengt een bezoek aan een van de mooiste rijstterrassen ter wereld: de Longshen rijstterrassen. Vanaf een hoogte van meer dan 1000 meter worden de plantjes op diverse plateaus geplant. Vergeet vooral uw camera niet. Vanuit de vallei wordt u met pendelbusjes naar een hogergelegen gebied gebracht, waar een prachtige wandeling begint langs de rijstterassen en door de dorpjes waar de Zhuang en Yao minderheden wonen. De wandeling eindigt op een heuveltop waar u het beste panorama-uitzicht over de rijstterrassen heeft. Dagexcursie inclusief lunch in één van de bergdorpjes.

  Minimaal 10 personen circa 325 RMB
  Minimaal 6 personen circa 375 RMB
  Minimaal 2 personen circa 700 RMB

Optionele excursies in Hong Kong

 • Hong Kong Islandtour

  HKD 230-450 p.p.

  Halve dag excursie langs de hoogtepunten van Hong Kong Island. Zo bezoekt u onder andere de Victoria Peak om vanaf dit punt een prachtig uitzicht te hebben over deze fascinerende wereldstad. We bezoeken Victoria Peak per bus, maar u kunt er ook voor kiezen om een tramrit maken naar Victoria Peak (optioneel). We rijden verder en maken een stop bij Repulse Bay, het grootste openbare strand van Hong Kong, waar een mooie tempel aan het water staat.

  Minimaal 16 personen circa 230 HKD
  Minimaal 10 personen circa 270 HKD
  Minimaal 6 personen circa 450 HKD

Optionele excursies in Shanghai

 • Acrobatiek voorstelling

  RMB 145-310 p.p.

  In Shanghai kunt u verschillende wervelende arcobatiek voorstellingen bijwonen. De drie volgende theaters weten elk een unieke show neer te zetten, waar u nog lang over zult napraten.
  Het prachtige Era Theater zet een eigentijdse show neer, waarbij traditionele acrobatische kunsten hand in hand gaan met moderne technologie. De verschillende dans- en lichtshows zorgen voor een bijzondere performance. Het ruime, spectaculaire Shanghai Center Theatre bevindt zich in het Portman Ritz Carlton Hotel. Hier kunt u traditonele Chinese acrobatiek voorstellingen bijwonen. Daarnaast wordt dit theater ook voor andere cultuuruitingen gebruikt. Het kleinschalige Babulan Theatre is gelegen in het centrum van Shanghai. Ook hier zijn traditionele voorstellingen te bewonderen.

  Minimaal 16 personen circa 145 RMB
  Minimaal 10 personen circa 155 RMB
  Minimaal 6 personen circa 195 RMB
  Minimaal 2 personen circa 310 RMB (geldig bij individuele reizen)

  Op dit moment is het Shanghai Era Theatre gesloten ivm renovatie werkzaamheden.

 • Sky-line cruise

  RMB 210-340 p.p.

  U maakt een cruise over de Huangpu Rivier, die dwars door Shanghai stroomt, zodat u de moderne wolkenkrabbers aan de oostkant (Pudong) en de klassieke architectuur aan de westkant (Puxi) kunt bewonderen vanaf het water.

  Minimaal 10 personen circa 210 RMB
  Minimaal 6 personen circa 260 RMB
  Minimaal 2 personen circa 340 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Shanghai by Night

  RMB 240-350 p.p.

  Misschien wel het meest spectaculaire avondprogramma in China. U bezoekt eerst de 88ste verdieping van de 420 meter hoge Jinmao Tower, voor een adembenemend uitzicht over Shanghai. De bovenste 33 verdiepingen van deze wolkenkrabber worden in beslag genomen door het Grand Hyatt Hotel, en door glazen panelen kijkt u ruim 150 meter naar beneden waar zich de lobby van dit hotel bevindt. De volgende stop is de Bund, de rivierpromenade met uitzicht op alle wolkenkrabbers aan de overkant en de klassieke gebouwen die aan de Bund gelegen zijn. Vervolgens rijden we naar Nanjing Road, de belangrijkste winkelstraat van Shanghai, met neonverlichting zover je kunt kijken. We eindigen de avond in Xintiandi, het uitgaanscentrum van Shanghai met z’n vele restaurants, bars en terrasjes.

  Minimaal 16 personen circa 240 RMB
  Minimaal 10 personen circa 250 RMB
  Minimaal 6 personen circa 290 RMB
  Minimaal 2 personen circa 350 RMB

 • Cruise en MAGLEV trein

  RMB 340-510 p.p.

  U maakt een cruise over de Huangpu Rivier, die dwars door Shanghai stroomt, zodat u de moderne wolkenkrabbers aan de oostkant (Pudong) en de klassieke architectuur aan de westkant (Puxi) kunt bewonderen vanaf het water. Ook maakt u een rit met de snelste trein ter wereld, de MAGLEV, met zijn topsnelheid van 431 kilometer per uur. Tenslotte volgt nog een heerlijke lunch.

  Minimaal 10 personen circa 340 RMB
  Minimaal 6 personen circa 390 RMB
  Minimaal 2 personen circa 510 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Shanghai World Financial Center

  RMB 240-365 p.p.

  Bezoek aan het Shanghai World Financial Center in het zakendistrict Pudong. Deze wolkenkrabber is in 2008 gebouwd en heeft een totale hoogte van 492 meter. Vanaf het panorama dek heeft u een prachtig uitzicht over de stad.

  Minimaal 16 personen circa 240 RMB
  Minimaal 10 personen circa 250 RMB
  Minimaal 6 personen circa 290 RMB

 • Shanghai Museum en City Urban Museum en Televisie

  RMB 215-270

  Een bezoek aan twee interessante musea: het grote Shanghai Museum waar u vele Chinse kunstobjecten uit de oudheid kunt bezichtigen. Daarnaast een bezoek aan het City Urban Museum waarbij u vele maquettes ziet van de stad en haar vele imposante wolkenkrabbers. Hierna brengt u nog een bezoek aan de televisie toren.

  Minimaal 16 personen circa 215 RBM
  Minimaal 10 personen circa 220 RBM
  Minimaal 6 personen circa 270 RBM

 • Bezoek aan de TV tower

  RMB 120 - 200 p.p.

  Breng een bezoek aan de hoogste toren van China, de TV tower van Shanghai. Deze toren is in 1995 gebouwd en heeft een totale hoogte van 468 meter. Vanaf het panorama heeft u een prachtig uitzicht over de stad.

  Minimaal 6 personen circa 25 Euro
  Minimaal 16 personen circa 17 Euro

Optionele excursies in Xi'an

 • Fietsen over stadsmuren

  RMB 150-285 p.p.

  Fietsen op de eeuwen oude stadsmuur van Xian, de hoofdstad van de zijderoute, is een compleet andere manier om de stad te verkennen. Halve dagexcursie, 1,5 uur fietsen.

  Minimaal 10 personen circa 150 RMB
  Minimaal 6 personen circa 235 RMB
  Minimaal 2 personen circa 285 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Tombe van Han Yang Ling

  RMB 185 - 285 p.p.

  Bij onderzoek rond de vele graftombes in de omgeving van Xi’an stuitte men in de jaren ’90 op satellietgraven rond de tombe van Han Yang Ling. Sinds enkele jaren is deze tombe opengesteld voor bezoekers, waarbij u over glazen panelen boven de sleuven loopt waarin talloze terracotta beelden begraven liggen. U ziet hier niet alleen soldaten, maar ook hele kuddes dieren en gebruiksvoorwerpen, waardoor u een goed beeld krijgt van het dagelijks leven van de Han-keizers rond het jaar 180 v.Chr.

  Minimaal 16 personen circa 185 RMB
  Minimaal 6 personen circa 285 RMB

Optionele excursies in Yangshuo

 • Fietsen

  RMB 100 - 135 p.p.

  Fietsen tussen het karstgebergte, langs de Yangshuo Yulong rivier en door de rijstvelden plus een bezoek aan een boeren familie. Duur ongeveer 3-4 uur.

  Minimaal 6 personen circa 14 Euro
  Minimaal 2 personen circa 18 Euro (geldig bij individuele reizen)

 • Kookles

  RMB 200 p.p.

  Een leuke manier om met de Chinese keuken kennis te maken! Voor u begint met de eigenlijke kookles brengt u eerst een bezoek aan de lokale markt, waar de inwoners van Yangshuo hun inkopen doen. Vervolgens leert u een aantal typisch Chinese gerechten te bereiden, waar u later thuis nog veel plezier van zult hebben.

  Minimaal 2 personen circa 28 Euro

 • Liu's Impression show

  RMB 240 p.p.

  Een onbeschrijfelijk schouwspel en zeker iets dat u gezien moet hebben! De show is gecomponeerd door één van de beste directors ter wereld. Hij heeft tevens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Beijing verzorgd. Deze bijzondere show staat in het teken van de natuur, de verschillende seizoenen en het veranderende klimaat. De helft van de show wordt door mensen uitgevoerd en de andere helft wordt door de mysterieuze natuur ingevuld. Afhankelijk van het seizoen waarin u deze show bekijkt, kan het tijdens de show regenen, ’s zomers heet zijn en zelfs onweren. Het gaat om de interactie met de natuur en er wordt gezongen en gedanst. Kortom een absolute aanrader!

  Minimaal 2 personen circa 34 Euro

 • Vlotvaren

  RMB 220 - 380 pp

  Verken per bamboevlot de idyllische omgeving van Yangshuo en vaar door een landschap met karstbergen.

  Minimaal 6 personen circa 220 RMB
  Minimaal 2 personen circa 230 RMBAandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven