18-daagse groepsrondreis Wuivend Bamboe

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

61 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,7
Toegevoegd op: 24-11-2019

Prachtige reis in een schoon, gastvrij en "lekker" land.

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 24-11-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 24-11-2019

Verassend, land van uitersten, mooie combinatie van wereldsteden en authentieke bergdorpjes

Meer tijd tijdens excursies

Mw. Ponjé - Nederweert
8,7
Toegevoegd op: 16-10-2019

Mooie verdeling tussen steden en natuur

Prachtige reis. Mooie verdeling tussen steden, natuur en cultuur. Mede door onze fantastische reisleider Tulio met al zijn kennis en professionaliteit kunnen we terugkijken op een zeer interessante reis. De reis krijgt een 9 en de reisleider een 10.

Jolanda Hauber
10,0
Toegevoegd op: 13-10-2019

onvergetelijke ervaring in een prachtig land!

De reis was in een woord : Fantastisch! Het was onze eerste groepsreis en dat is heel goed bevallen: wij hebben leuke, spontane, interessante en vooral gezellige mensen ontmoet. Als je boekt voor deze reis, bezuinig niet op de excursies want deze zijn de moeite waard! B.v. de Mrs Liu Impression Show in Yangshuo, en een bezoek aan de Hutongs wijk in Beijing, verder onze dank en respect voor Tulio, onze reisleider, elke morgen leidde hij ons met een glimlach naar de volgende mooie bezienswaardigheid en voor elk "probleempje" had hij een oplossing. hierdoor heeft de reis nog meer waarde gekregen!

Bart en Sylvia
9,0
Toegevoegd op: 09-10-2019

Geweldige reis en in een toch wel korte tijd heel veel van het land gezien.

Terra Cotta leger moet je gezien hebben, alsmede op de Chinese muur lopen. Acrobatiek voorstelling is geweldig.Tocht over de Huangpu Rivier is heel mooi moet je beslist doen.Dans en muziekshow Tang Dynasty ook niet te missen. Wandeling naar het dorpje Ping-An. Miao-dorpje Datang waar de bevolking een hele mooie en gezellige welkomstceremonie heeft voorbereid en natuurlijk eten bij de locals thuis. Gewoon een geweldige reis waar je na jaren nog tevreden op terug kunt kijken.

9,7
Toegevoegd op: 07-10-2019

Bijzondere reis met veel uitersten! Mooie kennismaking met cultuur en natuur van China

Het is een te gekke reis met heel veel al in het programma. Soms is het leuk om ook zelf eropuit te trekken, dan kom je heel veel onverwachte situaties tegen. In Xi'an is de islamitische wijk zeker een bezoek waard. De show in Yangshou is fenomenaal (zeker naartoe gaan). De wandeling tussen de rijstterrassen was een unieke ervaring. Absoluut doen!

Johanna & Marijke
9,7
Toegevoegd op: 07-10-2019

Mooie cultuur, natuur en architectuur. Geeft goede indruk van hedendaags China.

Eerst week was voor cultuur en architectuur. De tweede week voor natuur en folklore. Een complete reis voor wie een indruk wil krijgen van het heden en verleden van China. Gedurende de gehele reis was het eten top (als je van chinees houdt). Liu's impression show is een aanrader. Erg imposant. Onze reisleider Tulio was top. Weet heel veel en kan enthousiast vertellen over China. Spreek zelf ook Chinees. Groot voordeel.

Loek & Helga
9,7
Toegevoegd op: 06-10-2019

Super enerverende, leerzame en avontuurlijke reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

van Hamburg uit Rhoon
9,0
Toegevoegd op: 05-10-2019

Wuivend Bamboe een onvergetelijke, boeiende en afwisselende reis.

We hebben genoten van een prachtige reis door China. Veel gereisd en daardoor ook veel gezien. We hebben geboft met Tulio als reisleider. Superlatieven schieten te kort. Zijn verhalen,kennis van het land en de mensen hebben het tot een onvergetelijke reis gemaakt. We zijn een beetje ' confuus' door een aantal wijsheden/uitspraken van Confucius.Zet ons aan het denken !!!

Evie en Yvonne