20-daagse groepsrondreis Kleurrijke Volkeren en Natuurwonderen van China

Nieuw in ons reisaanbod
Je krijgt van ons:
  • Driedaagse 4*cruise over de Yangtze rivier inclusief volpension en excursies
  • Bezoek aan de mysterieuze Yellow Mountain en rijstterrassen Longshen met spectaculaire uitzichten
  • Maak kennis met kleurrijke bevolkingsgroepen zoals de Dong, Miao en Yao
  • Bezoek aan eeuwenoude, authentieke dorpjes als Xidi en Tangmo
  • Bezoek aan reuzenpanda's en afsluiting in bruisend keizerlijk Beijing

Ontdek de onbekende, mysterieuze kant van China, gecombineerd met de bekende klassiekers!

Ga met ons mee op deze gloednieuwe reis vol natuurschoon, waarbij we kennis maken met een mysterieus en onbekend gedeelte van China, namelijk de Yangtze rivier en de sprookjesachtige Yellow Mountain! Maar natuurlijk doen we ook 'klassiekers' als de Grote Muur bij Beijing aan tijdens de route, en dat vanuit een wel heel bijzonder dorpje.. En het Karstgebergte noch de rijstterrassen en minderheidsdorpjes rondom Guilin mogen ontbreken tijdens dit bezoek aan China! Kortom: een uiterst complete reis die je de vele gezichten van dit fascinerende land laten zien. 

De route begint in Chengdu, waar we uiteraard de oh zo karakteristieke reuzenpanda's zullen zien. Dan reizen we door naar de minderheidsdorpjes van onder andere de kleurrijke Dong en Miao bevolking, een lust voor het oog!

Hierna cruisen we langs het Karstgebergte van Guilin naar Yangshuo, en kort daarna gaan we in Ciqikou aan boord van een viersterren cruiseschip voor een driedaagse cruise over de Yangtze en door imposante kloven. Een ander hoogtepunt van deze reis is Yellow Mountain, ofwel Huangshan in het Chinees. Een landschap wat al vele honderden jaren door Chinese landschapsschilders wordt vastgelegd vanwege de buitenaardse schoonheid.

Tevens bezoeken we eeuwenoude dorpjes als Xidi en Tangmo, waar we het Chinese leven zien zoals het lang geleden al was. We eindigen in het keizerlijke Beijing, de bruisende stad met twee gezichten. En vanuit het waterdorpje Gubei ten noorden van Beijing is de Grote Muur wel heel dichtbij.. we hebben hier een bijzondere overnachting die je alleen bij FOX kunt ervaren. Een ideale reis voor China-liefhebbers!

Comfortabele, centraal gelegen hotels
Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en hogesnelheidstreinen en verblijf je in drie- en viersterrenhotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Tijdens de gehele reis is het ontbijt inclusief en op het Yangtze Cruiseschip word je verzorgd op basis van volpension (ontbijt, lunch, diner)

Heel veel inclusief
Tijdens deze reis zijn een aantal excursies reeds inbegrepen in de reissom. Zo bezoeken we onder andere de reuzenpanda's in Chengdu, maken we wandelingen door diverse dorpjes, bezoeken we een bamboe-bos en doen we een authentieke thee-proeverij.

Onze Nederlanddssprekende reisleiders staan voor je klaar
Deze reis wordt begeleid door onze deskundige Nederlandssprekende reisleiders. Tijdens alle excursies is er tevens een Engelssprekende gids aanwezig.

 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 31 deelnemers