Groepsrondreis Jasmijn & Bloesem

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

40 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 11-05-2018

Fantastische vakantie en reisleidster

Dhr. P - Rotterdam
8,6
Toegevoegd op: 10-05-2018

Een grote ervaring rijker

Dhr. H - Krommenie
9,0
Toegevoegd op: 10-05-2018

China met FOX, een aanrader!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 10-05-2018

Een bijzondere ervaring die ik nooit zou willen missen

Dhr. B - Haarlem
10,0
Toegevoegd op: 02-05-2018

Een prachtige reis in een indrukwekkend land China mede dankzij onze fantastische reisleider Tullio.

Een prachtige reis in een indrukwekkend land, China, mede dankzij onze fantastische reisleider Tullio. Tullio heeft ons heel veel verteld over de bijzondere Chinese cultuur en geschiedenis. In de bus en de trein "hingen wij aan zijn lippen". Een enorm voordeel is ook dat hij de Chinese taal goed spreekt, extreem nuttig tijdens zo'n reis. Ook veel dank aan uitstekende lokale gidsen. Het was geweldig.

Dhr. R - Almere
8,1
Toegevoegd op: 01-05-2018

goed verzorgde interessante reis

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 28-04-2018

Een fantastische reis: van supermoderne steden tot historische hoogtepunten!

Ik heb China ervaren als een land van uitersten: supermoderne steden met torenflats, de hoge snelheidstrein die 300 km per uur rijdt en een station dat wel een luchthaven lijkt, betalen met je telefoon via een QR code, maar ook bundels met elektriciteitsdraden die over de weg gespannen zijn, de twijgbezempjes waarmee de straat wordt schoon geveegd, kinderen die op de traditionele manier zindelijk worden gemaakt door een broekje zonder kruis te dragen. Drukke straatjes waar je gefrituurde kippenpoten en sprinkhanen kunt eten, drommen elektrische scootertjes die door elkaar heen krioelen, maar ook mensen die 's ochtends heel rustig tai shi beoefenen of met water de prachtigste Chinese karakters kalligraferen op de stoep in een park. Mede door onze reisleider Thulio die heel boeiend wist te vertellen over de geschiedenis en cultuur en op alle vragen antwoord wist, is het een onvergetelijke reis geworden.

Mw. van R - Sint-Michielsgestel
8,6
Toegevoegd op: 26-04-2018

Indrukwekkende reis waardoor mijn beeld over China genuanceerder is geworden.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 26-04-2018

Een geweldig bijzondere reis

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 26-11-2017

Mooie ontdekkings reis naar land op de scheidslijn van ultra modern en ex communistisch

Deze reis is een kennismaking met een land dat voortsnelt in de vaart der volkeren en nu tot de ontdekking komt dat zijn eigen historie te waardevol is om te vergeten. Het mao'isme is niet meer van toepassing maar van tijd tot tijd doemen er toch wel flarden van op. Deze mix van verwachtingen en verrassingen vraagt van de reiziger flexibiliteit om op deze scheidslijn te balanceren maar geeft daardoor ook een goede maar ook bescheiden inkijk in het China van nu. Een aanrader voor mensen die niet alleen op zoek zijn naar Jade en Jasmijn.

Dhr. C - Diever
Terug naar boven