Mystiek en symboliek

China

China Reisleider

Smog en reisschema

Martin
04-01-2016 - 11:54 uur
Beste Laurens,

Kan men veel last hebben van de smog in Beijing, met name bij lichte longaandoening? Of valt het mee in voor - en najaar?
Kun je een indruk geven of het reisschema erg inspannend is bij groepsrondreizen. Wordt er vroeg ontbeten en vertrokken? Zijn er veel lange dagen, lange excursies?

Alvast bedankt voor je reactie.
Vriendelijke groet,
Martin.
Er zijn 1 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 1
RE: FOX Reisleider
05-01-2016 - 10:22 uur
Beste Martin,

Ook in het voor- en najaar bestaat er kans op smog in Beijing, maar veel minder dan in de zomer en winterperiode. Zo extreem als de afgelopen maand zul je het niet snel meemaken. Alles staat of valt eigenlijk met de wind. Als het waait is de lucht vaak prachtig helder blauw, als het dagen achtereen windstil is blijft de vervuiling soms boven de stad hangen en kun je er last van hebben. De meeste dagen gaan we 's morgens rond 8.00 - 8.30u op pad, en aan het eind van de middag zijn we weer in het hotel, dus qua inspanning valt het allemaal wel mee. Bij de langere reizen (vooral Jasmijn & Bloesem) ligt het tempo lager dan bij de kortere (14,16,17-daagse) rondreizen, maar in principe zijn ze allemaal geschikt voor iedereen die redelijk goed ter been is.
footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven