Privé rondreizen in China

Reis met ons naar de Grote Muur, Shanghai, de night food market van Beijing en het Boeddhistische binnenland.
Je overnacht in comfortabele drie- en viersterrenhotels.
Reis per airconditioned auto met privéchauffeur en Engelssprekende gids.
Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

4

Privé rondreizen in China

Individuele rondreis China – Ontdek het mystieke en culturele China

Altijd al China willen ontdekken, maar wel op eigen gelegenheid met jouw eigen reisgezelschap? Wij bieden de mogelijkheid om met een individuele rondreis de parels van China te bekijken. Een complete rondreis waarbij de vluchten, overnachtingen, het vervoer en vele excursies geregeld zijn. Je hoeft dus zelf niks meer uit te zoeken en alleen maar te genieten tijdens deze privé rondreis..

Privé rondreis China: onvergetelijke momenten

De individuele rondreizen naar China brengen je van hoogtepunt naar hoogtepunt in dit mystieke en culturele land. Natuurlijk ligt de Grote Muur op de route, maar ook een bezoek aan de hoofdstad Beijing. Maar een van de hoogtepunten is ook een bezoek aan Ping’An en de prachtige rijstterrassen. Het uitzicht is fenomenaal en hier kun je ook overnachten tijdens de individuele rondreis in China.

Kies de ideale rondreis

Bekijk tijdens een rondreis in China individueel en helemaal in jouw eigen tempo alles wat dit land zo bijzonder maakt. Er is de mogelijkheid om de privé rondreizen naar China te combineren met een privé rondreis naar Tibet. Het beste van twee landen in een complete rondreis. En wij hebben alles geregeld! Kies de rondreis die het beste bij jouw persoonlijke wensen past.