10-daagse privé rondreis China Express: Beijing, Xi'an & Shanghai

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,1

Gemiddelde beoordeling

12 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 06-11-2019

Bijzonder indrukwekkend

Wat een fantastische reis was dit! Alles was goed geregeld, hotels, vervoer, gidsen. De gids in Beijing sprak zelfs een beetje Nederlands. Ze willen zelfs meer voor je doen als je dat vraagt. Bijv in Beijing is de gids met ons mee geweest tijdens de optionele excursie naar de Verboden Stad. Zo hebben we toch meer gezien en gehoord dan wanneer je op eigen houtje gaat. Wij hadden alle dagen prachtig weer. Ook een pluspunt. De hotels waren goed, allen lagen op een gunstige locatie. Let wel op, de meeste mensen spreken geen engels. Een vertaalapp is dan ook erg handig. Google en social media zoals Whatsapp is niet toegankelijk, houd hier rekening mee. In Beijing de optionele excursie naar het Zomerpaleis en de panda's is een must. In Shanghai zijn wij samen met de gids in de avonduren naar de sightseeing brug geweest, dit was heel mooi op te zien!

Rob en Ria
8,0
Toegevoegd op: 30-09-2019

Veel gezien en gedaan in korte tijd. Mooie reis, goed begeleid

Mooie reis. Wel een wat hoger reistempo. Wij hadden 4 dagen verlengd. 3 dagen is ook voldoende. Bijna alle optionele excursies gedaan, dit was goed geregeld. Tijdens verlening nog georganiseerd naar een stad in de buurt gegaan op ons verzoek, ook dat werd goed geregeld. Hotels en locaties prima prijs kwaliteit verhouding. Vervoer met trein was erg leuk. Ons reisgezelschap was met zijn 2, 2 vrouwen.

Annabel
8,3
Toegevoegd op: 09-09-2019

was een bijzondere ervaring. Alles was zeer goed geregeld en we werden goed begeleid.

Er is geen omschrijving ingevuld.

patricia
9,3
Toegevoegd op: 02-09-2019

Een perfecte combinatie tussen oud (Beijing), nieuw (Shanghai) en authentiek (Xi An) China.

Er is heel veel te zien en beleven tijdens deze China reis! Een goede combinatie tussen de historische oudheden in Beijing (de Chinese Muur en de Verboden Stad) en modern Shanghai. In Xi An is het authentieke China te beleven. Het programma is flexibel en met de gids samen kan je soms schuiven met het programma (denk aan weersomstandigheden). Zo had onze gids ook alvast kaartjes gereserveerd voor de optionele excursie naar de Verboden Stad omdat deze vaak snel op raken, dat was fijn vooruit mee gedacht. De gids in Beijing kon erg goed Engels en zelfs een beetje Nederlands. De gidsen in de andere steden hadden wel beperkte kennis van Engels (met name door de uitspraak soms moeilijk te begrijpen). De rest van de Chinezen in China spraken absoluut geen Engels (naast de receptionistes in het hotel (beperkt Engels)). Een offline vertaal app is dus een must. Al met al een erg goed programma met precies genoeg dagen in alle steden.

9,7
Toegevoegd op: 22-08-2019

Een geweldige ervaring, goed georganiseerd, afwisselend, kortom een prachtige reis.

Wat een indrukwekkende reis. Van oud naar nieuw, Het zomerpaleis is een optie, maar een echte aanrader, net als het Shanghai urban planning exhibition center. Het vervoer was super geregeld en de gidsen deden echt hun best voor ons. Eten bij een lokaal restaurant waar de gidsen voor ons bestelden, is ook de moeite waard en erg lekker.

Roland Delissen en Hanneke Bark
9,3
Toegevoegd op: 15-06-2019

Historische highlights, heerlijk eten, uitstekend shoppen en uitgaan.

Tijdens deze reis kom je langs alle interessante plekken die de historie van China in het algemeen, en de steden in het speciaal laten zien. De reisleiders zijn zeer behulpzaam en weten de perfecte plekken te vinden voor mooie foto's en speciale plekken die je zelf niet snel zal vinden. Ook hebben ze een enorme kennis dus je kunt ze alles vragen over de geschiedenis en het heden, maar ze helpen je ook met alledaagse dingen zoals waar je goed kan eten of shoppen. Het vervoer tussen de hotels/vliegveld/treinstations/excursies is uitstekend geregeld.

Schreuders
9,3
Toegevoegd op: 29-05-2019

Onvergetelijk

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 06-05-2019

privereis China: comfortabel, bijzonder, goed geregeld, uitstekend gegidst en onvergetelijk mooi!

Beijing met de bekende hoogtepunten en de grote muur waren mooi, evenals het zomerpaleis en paleis van de hemelse vrede.Veel zou je dubbel moeten doen: overdag en 's avonds met verlichting Xi'an:overweldigend met het terracottaleger en bezoek aan een fabriek voor aardewerken warriors. De wildgoose pagode met de metro of taxi was zelf prima te doen. Lopen, fietsen of in een grote golfkar over de metersdikke stadsmuur is een must. Ronddwalen in de Islamitische wijk met Moskee achter de bell and drumtower betoverend. Een tip is een theater met diner en voorstelling met Chinese cultuur in dans en muziek was verrassend. Shanghai met stadstour en de Bund overdag en 's avonds een plaatje. Maar ook de gezellige oude binnenstad, de Franse Connectie de winkelstraten en parken mogen niet gemist worden. Ander hoogtepunt is een bezoek aan waterstad Zhujiajiao of Suzhou (Chinees Venetië) met de metro

familie Fredrikze
9,3
Toegevoegd op: 06-05-2019

Een geweldige reis door een bijzonder land!

-

VanBaardwijk
10,0
Toegevoegd op: 02-05-2019

Fantastische en indrukwekkende reis!

Naast het standaard programma in Beijing zijn (naast de Verboden Stad en het Zomerpaleis) de Lama Tempel en het Jingshan Park zeker de moeite waard. Als je de Verboden Stad uitkomt ligt dit park precies aan de overkant van de weg. In het Jingshan Park heb je een schitterend uitzicht over Beijing. In Shanghai is een bezoek aan de French Concession en het Fuxing Park zeker de moeite waard. Ook de Bund Sightseeing Tunnel onder de Huangpu rivier naar Pudong met diverse uitkijktorens is een tip.

Caroline