14-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Beijing, Shanghai en Hong Kong

 

Drie fantastische steden in één reis

Ga mee op een uitgebreide citytrip door drie fantastische steden: Beijing, Shanghai en Hong Kong!

Je vliegt als eerst naar Beijing, de stad van de Grote Muur, maar ook van de Verborgen Stad, het Plein van de Hemelse Vrede en natuurlijk de Peking Eend! Vervolgens reis je per expresstrein naar Shanghai. Deze veelzijdige havenstad heeft hypermoderne architectuur aan de ene kant en overblijfselen uit het indrukwekkende verleden aan de andere kant. Tot slot stap je op het vliegtuig naar de wereldstad Hong Kong, hier vloeien Chinese tradities samen met wolkenkrabbers, neonverlichting en gigantische winkelstraten.
 Bekijk hier het dagprogramma

Comfortabele, centraal gelegen hotels
Je verblijft tijdens deze reis in comfortabele hotels, inclusief ontbijt en met de belangrijkste bezienswaardigheden en het openbaar vervoer binnen bereik.
 Bekijk hier een selectie van de hotels van deze reis

Inbegrepen excursies
Tijdens het verblijf zijn een aantal activiteiten al inbegrepen in de reissom. Zo breng je een bezoek aan de Grote Muur en de Verboden Stad in Beijing, maak je een stadstour in Shanghai en kun je genieten van het prachtige uitzicht vanaf Victoria Peak in Hong Kong. Tijdens deze activiteiten word je begeleid door een Engelssprekende gids.
 Bekijk hier wat er nog meer inclusief is

Vervoer
Bij aankomst op de luchthaven of het treinstation word je door een vertegenwoordiger van onze lokale partner opgewacht en naar het hotel gebracht. Uiteraard zorgen zij er ook voor dat je weer op tijd op de luchthaven en/of treinstation bent voor de doorreis. Je hoeft alleen maar te genieten, de rest is al geregeld!

Het reisprogramma van deze reis

Beijing | Shanghai | Hong Kong

Bekijk hier het uitgebreide dag tot dagprogramma van de reis

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit