Privé familiereis Van Tempels tot Terracotta Leger

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,7

Gemiddelde beoordeling

5 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 22-04-2018

China is bijzonder, fascinerend en zeker de moeite waard!!

China is in alles een bijzondere bestemming! Een heleboel, maar ontzettend aardige mensen, fascinerende bezienswaardigheden en heerlijk eten!

Dhr. A - Maassluis
9,5
Toegevoegd op: 27-10-2017

Alle hoogtepunten van China gezien.

Dhr. P - Delfzijl
10,0
Toegevoegd op: 20-09-2017

Ha reislustigen, Van Tempels tot Terracotta Leger.......doen !!

Wederom een grote pluim voor Fox reizen. Al met al een fantastische en enerverende reis. Voor mensen die graag reizen bijna een must zouden wij zeggen. De site van Fox, alle informatie vooraf, afspraken, hotels, excursies, bezienswaardigheden (wauw "De Muur"), transvers en begeleiding kloppen als een bus. De reisbegeleiders(sters) waren vriendelijk, hulpvaardig, enthousiast en betrokken. Echter op de begeleidster van Canton na. Zij stelde zich voor als ene "Rose". Een hele kleine dame. Van alle lovende woorden over haar collega's vonden wij haar helaas precies het tegenovergestelde. Gelet op de grote diversiteit van de reis vonden wij Canton niet zoveel toevoegen. Maar........de gehele reis nogmaals geweldig!!!

Dhr. W - Breugel
10,0
Toegevoegd op: 27-08-2017

Een fascinerende kennismaking met een veelzijdig China.

Mw. W - Geldrop
9,0
Toegevoegd op: 14-08-2017

Steden en natuurschoon afgewisseld, een vermoeiende maar indrukwekkende reis

Het Fox programma omvat relatief weinig inclusief excursies, veel is via Fox bij te boeken maar evengoed via de hotels ter plekke. Qua prijs is dat soms voordeliger, in elk geval is het aanbod groter. Meer en meer spreken medewerkers in de grotere Hotels en taxi chauffeurs Engels, dus zelf regelen is mogelijk. Excursies op straat boeken lijkt minder handig, een deel er van is nog "tourist trap" waarmee je wordt opgelicht. Bezoek als je in Jangshua bent zeker de Liu impression show, en bezoek aldaar ook de lokale thee plantage, gecombineerd met uitzichtpunt over de hele regio en het bijzondere Karstgebergte. Het Pekingeend diner in Beijing kun je overslaan, je wordt naar een enorm restaurant gebracht waar ze van de hele Peking eend weinig bijzonders maken. Boek eventueel via het hotel in een kleiner restaurant.

Mw. van E - Loon Op Zand
Terug naar boven