Groepsrondreis Keizerlijk China

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

22 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 01-07-2017

Een prachtige kennismaking met bijzonder China!

Mw. Z - Uitgeest
9,5
Toegevoegd op: 22-06-2017

Een prachtige reis

Wij hebben een fantastische reis gehad. Ik kan nu zeggen dat we een totaal ander beeld van China hebben dan voor vertrek. De reisleider Tullio was top, hij wist veel en vertelde met veel humor. Het tempo van de reis was zeer goed te doen en we hebben genoeg vrije tijd gehad. Nog een tip, als je in Shanghai bent kun je binnen een middag kleding op maat laten maken. Aan de LuJiaBang Road 428 zit een gigantisch pand met allemaal klerenmakers. Overhemden, pakken, jurken etc.

Mw. L - Elst
8,6
Toegevoegd op: 22-06-2017

Ik heb totaal geen spijt van mijn vakantie ervaring met Fox reizen in China.

Recensies zijn goed om te lezen, maar soms moet je je gewoon laten verrassen. Voor mij was dit een zeer fijne ervaring.

Dhr. K - Almere
8,6
Toegevoegd op: 21-06-2017

Intensieve en mooie indrukwekkende reis die onze blik op China positief heeft verbreed

Een mooie, energieke reis waarbij wij, mede door onze geweldige reisleider Tullio, een bredere kijk op China hebben gekregen. De ontwikkeling van dit land is spectaculair, maar desondanks is er ook veel aandacht voor het verleden. Dit geheel zorgt voor een afwisselende vakantie. Wel een redelijk druk schema, maar meer dan de moeite waard.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 26-05-2017

Een rondreis waarin we de veelzijdigheid van het oosten hebben gezien.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 24-05-2017

Zeer onder de indruk over China: land, cultuur, economie.

Anoniem
6,7
Toegevoegd op: 11-05-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. P - Amsterdam
9,0
Toegevoegd op: 08-05-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. V - Drunen
9,5
Toegevoegd op: 05-05-2017

Een prachtige reis, met veel interessante bezienswaardigheden.

Deze reis naar China is een fantastische ervaring. Er zitten erg veel unieke bezienswaardigheden in waaronder het plein van de Hemelse Vrede, de Verboden stad, het Terracotta leger en Shanghai is een ervaring op zich. Het tempo van de reis ligt wel hoog, de schaarse vrije tijd in het programma heb je nodig om bij te komen. Ook de lokale gidsen zijn heel leuk. Ze vertellen interessante informatie over het leven in China.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 04-05-2017

mooie reis met vele hoogtepunten.Wel veel cultuur en weinig natuur

Mw. van B - Lekkerkerk
Terug naar boven