Groepsrondreis Keizerlijk China

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

42 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 22-11-2017

Mooie reis! In korte tijd veel gezien en beleefd.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 18-11-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. D - Zoetermeer
10,0
Toegevoegd op: 18-11-2017

Top reis Top Reisleider en geweldige service van Fox in zijn Totaal ivm extra wensen !!!!

Super rondreis in 15 dgn gehad wat een goede organisatie en geweldige (Theo)reisleider !! Jack Qin Ashley

Dhr. van H - Someren
9,5
Toegevoegd op: 09-11-2017

indrukwekkende reis door een fascinerend land

Afwisselende reis, tijdsbestedingen op locaties steeds goed gepland. Een paar shows zijn een goeie toevoeging en zeer de moeite waard.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 08-11-2017

Het was een heel leuke, sociale en leerzame reis door de mooie oude en nieuwe plekken van China!

Geniet van elk moment en zorg dat je goed bent uitgerust. De bedden in China zijn redelijk hard, dus houdt hier rekening mee! Op elk hotel krijg je standaard gratis flesjes water (kraanwater is niet drinkbaar). Aangezien wij op onze laatste dag vrij waren zijn we met 6 man op de laatste dag in Shanghai naar Disneyland geweest (geopend in 2016!!). Dit stond niet niet op de planning van Fox maar dit was het zeker waard! Maandag is de entree 350 yuan pp en het taxiritje heen en terug kost 230 yuan.

Dhr. Di T - Kerkrade
8,6
Toegevoegd op: 08-11-2017

Mooie, gevarieerde reis van hoogtepunt naar hoogtepunt.

De langste muur(The great Wall) mogen zien, Op de 119 etage van het hoogste gebouw in China genoten van het uitzicht, In de snelste trein (maglev) met 431 km per uur gereden. Veel, heel veel Chinezen gezien, cultuur gesnoven en bewonderd.

Dhr. B - Rotterdam
10,0
Toegevoegd op: 30-10-2017

Super vakantie cq rondreis

Dhr. B - Hoofddorp
10,0
Toegevoegd op: 30-10-2017

Verwonderd en verrast door Keizerlijk China

China, niet het eerste land waar je aan denkt voor een "ontspannen" vakantie. Maar door reisleider Theo en de lokale Chinese gidsen hebben wij een geweldige reis gehad door een verrassend land. Hoogtepunten voor ons, The Great Wall, het Terracottaleger, de show op Westlake, Plein van de Hemelse Vrede, de "beklimming" van de Shanghai Tower en ga zo maar door. Het land heeft een enorme indruk gemaakt die niet te bevatten is als je het zelf niet mee hebt gemaakt. Vooral wil ik Theo in het zonnetje zetten, want met zijn uitleg, kundigheid en humor heeft hij onze reis gemaakt tot één groot hoogtepunt.

Mw. de G - Schiermonnikoog
9,0
Toegevoegd op: 29-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. van der Z - Kiel-Windeweer
10,0
Toegevoegd op: 28-10-2017

onvergetelijke ervaring. Leuke groep en goede sfeer, mede danzij uitstekende reisleider Theo.

Zeer intensieve reis met vele interessante en leuke excursies. Vermoeiend maar zeer de moeite waard. Uitstekende gids, Theo.

Dhr. van der P - Oostvoorne
Terug naar boven