Groepsrondreis Keizerlijk China

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

37 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,1
Toegevoegd op: 05-10-2017

Een boeiende en interessante reis met veel bezienswaardigheden.

Mw. van B - Haarlem
8,6
Toegevoegd op: 04-10-2017

Vee gezien in korte tijd met een super gezellige groep

De reis en het programma zat prima in elkaar. Wel af en toe vermoeiend zo'n strakke planning. Meer vrije tijd tuusensoor plannen.

Anoniem
7,1
Toegevoegd op: 30-09-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. D - Buggenhout
8,6
Toegevoegd op: 28-09-2017

Het was een prachtige reis met wel wat verbeterpunten ,extra excusies niet altijd goed.

Dhr. B - Capelle Aan Den Ijssel
8,1
Toegevoegd op: 25-09-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. V - Berg En Dal
5,2
Toegevoegd op: 24-09-2017

China in een vogelvlucht!

Mooie reis, veel gezien, weinig tijd voor eigen invulling. Zaterdagochtend aankomst 5.15, in het hotel rond 1.30. Gelijk een rondrit en lunch, anders had je de hele zaterdag om zelf Beijing te ontdekken. Hotels liggen helaas wat verder weg van winkels of metrostations. Zijn zelf naar de dierentuin geweest om de Panda's te bekijken, zeker een aanrader. Ook de Peking eend bij Dadong is een hele ervaring, deze hebben wij ook zelf ondernomen. Optionele excursies zijn aan de hoge kant, staat niet in verhouding als jezelf het een en ander organiseerd. De treinreizen zijn leuk, alleen het gedoe met de koffers is vreselijk! Zelf je koffer meenemen naar de trein, ruim 10 min. Lopen, trappen af en hoge instap in de trein, maakt dit onderdeel heel zwaar. Shanghai is een mooie afsluiting van de reis!

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 23-09-2017

Verrassende en spectaculaire reis, met veel informatie over het land en zijn bewoners.

Dhr. van U - Castricum
10,0
Toegevoegd op: 21-08-2017

Geweldige ervaring die ik niet had willen missen

Een geweldige reis met een geweldige groep mensen. Voor ons waren de muur en het stadje Suzhou de hoogtepunten van onze reis, maar eigenlijk was iedere dag weer een dag vol aangename verrassingen, een reis om niet te vergeten. Bedankt FOX

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 19-08-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. B - Spijkenisse
10,0
Toegevoegd op: 17-08-2017

Geweldige manier om kennis te maken met China!

Prima georganiseerde reis om in 14 dagen kennis te maken met China en de Chinese cultuur. Het programma van de reis zorgt ervoor dat je vele bijzondere plaatsen bezoek met als hoogteput toch de Chinese Muur. Daarnaast heb je ook nog voldoende tijd om zelf activiteiten te ondernemen. De optionele excursies zijn een leuke aanvulling. We hadden een erg leuke reisleider die veel informatie gaf over het China van nu. Erg leuk waren de lokale gidsen die met een roze bril op hun land beschrijven.

Dhr. D - Son En Breugel
Terug naar boven