Groepsrondreis Sichuan en Yunnan

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

10 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 11-11-2017

Schitterende reis, met veel cultuur en natuur.

Goed ter been zijn, i.v.m. veel trappenlopen. Warme kleding meenemen voor de hooggelegen tempels en kloosters. Reis is de moeite waard, een heel ander China dan in het Oosten.

Dhr. van der S - Spijkenisse
7,6
Toegevoegd op: 03-11-2017

Een mooie reis met toch wel wat verbeterpunten

Dhr. van O - Made
8,1
Toegevoegd op: 04-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. V - Zwolle
8,6
Toegevoegd op: 21-09-2017

Een boeiende en gevarieerde reis, waarin zowel natuur als stedeschoon ruim aan bod komen.

Een tip voor toekomstige reizigers: in het centrum van de stad Lijiang bevindt zich een nauwelijks genoemd en moeilijk zichtbaar paleis, met daarachter en -boven een schitterend natuurgebied. Het paleis staat is niet opgenomen in het stadsprogramma, maar is vanuit het centrale plein niet moeilijk te vinden. Het is prachtig: de gebouwen zijn zó geplaatst ten opzichte van elkaar dat er overal verrassende doorkijkjes ontstaan, de beeldende kunst is uniek en het erboven gelegen natuurgebied ongerept. Omdat er nauwelijks bekendheid is gegeven aan het complex, is het er betrekkelijk rustig en kan men er nog echt genieten. Dit geldt niet voor de rest van het Lijiang dat ik heb gezien: het is naar mijn mening te druk en toeristisch om de onmiskenbare schoonheid van het stadje nog tot zijn recht te laten komen. Maar het geheel van paleis en natuurgebied is van een adembenemende pracht. Echt een verborgen parel, en een absolute aanrader!

Mw. van K - Amsterdam
10,0
Toegevoegd op: 21-09-2017

bjzondere reis die wel een bepaalde mate van basiscondiyie vereist

Een prachtige reis die veel tempels laat zien maar je ook ruimte geeft om zelf te gaan ontdekken. De hotels zijn goed ook voor als je een eenpersoonskamer hebt. Je krijgt een tweepersoonskamer waardoor de meerprijs als alleenreizende zeer acceptabel is. Overal wifi wat erg prettig is enkel niet in de trein. Een goed evenwicht tussen sereniteit en drukte van de stad. Heel veel trappen lopen en bergen lopen wat enige conditie vereist van de deelnemer. Let op bij de binnenlandse vlucht worden zware powerbanken voor je mobiel op te laden in beslag genomen. Veel ruimte ook om op je eigen tempo alles te bekijken. Omgeving is adembenemend.

Mw. D - Geldrop
8,1
Toegevoegd op: 19-09-2017

Een mooie reis die nog het authentieke China weer geeft.

Mw. L - Spijkenisse
9,0
Toegevoegd op: 16-06-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. D - Groesbeek
7,6
Toegevoegd op: 15-06-2017

Vermoeiend, afwisselend en zeker de moeite waard om deze reis te doen.

Zeer de moeite waard was het bezoek aan het panda reservaat en de ontmoeting met een panda in een besloten ruimte. Een ervaring was het zeker weer om een nachttrein te nemen in China maar erg mooi en veel natuur te zien onderweg. Niet gedacht dat China een mooie natuur zou hebben. Heb mijn ogen uitgekeken zeker tegen de grens van Tibet was het erg mooi.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 15-06-2017

Afwisseling van cultuur en natuur

Een reis voor de liefhebber

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 15-06-2017

Veel trapen, stappen en tempels! Maar we hebben genoten!

Een afwisselende reis in een mooi land. Veel te zien, maar hou er rekening mee dat het veel trappen en stappen zijn die je moet doen om overal te komen. Maar de moeite waard hoor. Dan maar even buiten adem! Het panda centrum vond ik geweldig. En de extra excursie waar je met een Panda op de foto mocht waren mijn duurste minuten ooit! Maar onvergetelijk! Ik had het niet willen missen. Nog veel te zien in het voor Europese toeristen minder bekende China. Chinezen lopen er volop! Dus toeristisch is het op sommige plekken wel! Jammer dat de gemiddelde Chinees helemaal geen engels praat of verstaat. Ook niet in de hotels. En Facebook is onbenaderbaar. Maar dat is goed voor afkicken social media!

Mw. V - Krommenie
Terug naar boven