Groepsrondreis Wuivend Bamboe

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

27 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 04-11-2017

zonder de groepsreis hadden we de cultuurshock die China heet niet kunnen doormaken

het was veel, heel veel . veel indrukken opdoen, veel lopen en reizen ; bus, trein, vliegtuig en boot en alles liep achter elkaar door. prachtige tempels , indrukwekkende ervaringen in het minderhedendorp, het leger in xi'an, de bustochten door de steden met hongkong als hoogtepunt en afsluiter onze fijne reisleider gaf direct aan: "het is geen vakantiereis, het is een studiereis" en dat was het ook. ook de sfeer opsnuiven van china zelf, met alle malligheden die daar heersen kan een studiereis genoemd worden.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 04-11-2017

intensief, een prachtige reis

Mw. ten H - Hoogezand
9,5
Toegevoegd op: 15-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. G - Ronse
8,1
Toegevoegd op: 06-10-2017

zeer gevaarieeerd soms teweinig tijd

Anje een leuke spontane meid met aandacht voor alle .soms te weinig tijd om iets te bekijken ,maar de beziens waardigheden als muur terracotta leger en niet te vergeten de lokaals zo super .

Mw. van der M - Kwintsheul
7,6
Toegevoegd op: 29-09-2017

Heel veel gezien in korte tijd.

Mw. N - Haarlem
9,5
Toegevoegd op: 29-09-2017

Een mooie vakantie, veel gezien en beleefd met een heel gezellige reisgroep.

Een mooie vakantie waarin ik veel gezien heb van China. Zowel de grote steden als de kleine dorpen. Wat een belevenis en wat een verschil. Een druk en vol programma maar zeker de moeite waard. Mijn mooiste momenten zijn de Chinese muur (uiteraard), de rust van de uitgestrekte rijstvelden en het eten. Wat is het eten heerlijk in China. De hotels waren prima. We hadden een hele leuke reisgroep met een prima reisleider. De lokale gidsen waren ook prima (op een enkele uitzondering na) Al met al genoten van de vakantie en zeker de moeite waard om deze reis te gaan doen als je een deel van China wilt zien

Mw. S - Veldhoven
7,1
Toegevoegd op: 28-09-2017

Zeer drukke maar boeiende reis met afwisseling van steden en platteland

De reis heeft een hoog tempo. Er zijn op 2 weken 5 treinreizen en één binnenlandse vlucht af te werken. Daarenboven is een reis met de trein in China zoals hier een vliegreis. Tijdig aanwezig zijn - paspoortcontroles - bagagescan - enz... Dat alles neemt veel tijd in beslag. Toch worden er heel wat plaatsen bezocht al moet alles wel in een snel tempo. Bezoek in Xian zeker de Islamitische wijk, ook al moet je daar een optionele excursie voor laten vallen. Met het standaard reisprogramma ben je één dag in Hongkong. Dat moet je zeker uitbreiden met 2 extra dagen. De afwisseling van grote steden met de minderheidsgroepen en het platteland maken de reis wel gevarieerd en aangenaam. Op 2 weken heb je erg veel gezien en heel wat ervaringen opgedaan. Met een leuke groep en prima reisleider kunnen terugblikken op een mooie reis

Dhr. J - Hasselt
8,6
Toegevoegd op: 25-09-2017

Goed verzorgde, complete reis.

Indrukwekkende intensieve reis, met een zeer ervaren reisleider. Super goed verzorgd, alleen weinig vrije tijd.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 28-08-2017

We hebben er met ons gezin één woord aan gegeven: OVERWELDIGEND

We hebben een geweldig mooie en leerzame reis gehad. Een perfecte combinatie tussen cultuur en natuur, steden en achterland. We hebben kennis gemaakt met dit geweldige land en veel vooroordelen over China zijn weggenomen. Het eten bijvoorbeeld, is er fantastisch lekker en absoluut onvergelijkbaar met de Chinees in Nederland. Ook de straten die spik-en span waren, was een verrassing. Wij raden iedereen die kennis wil maken met China om deze reis te maken!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 19-08-2017

Mooie afwisselende reis op een bijzondere bestemming

Mw. M - Eersel
Terug naar boven