Groepsrondreis Chinees Jade

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,1

Gemiddelde beoordeling

22 reizigers beoordelen deze reis met een:

5,2
Toegevoegd op: 22-11-2017

Een mooie reis met veel "verplichte" extra's

De eerste dagen is het een zeer gevuld en druk programma met mooie hoogtepunten van China. Helaas zit het meeste spectakel in het begin van de reis.

Dhr. R - Maassluis
8,6
Toegevoegd op: 06-11-2017

Een bijzondere eravring.

Dhr. J - Duiven
10,0
Toegevoegd op: 06-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 04-10-2017

Enorme variëteit aan bezienswaardigheden beleefd met een toffe groep en een super gids!

Vooral een aantal aandachtspunten - verkeer in Peking is niet normaal, zo druk - verboden stad is echt wel immens groot en zeker de moeite om er wat meer tijd door te brengen - na bezoek aan de Muur zeker de rodelbaan gebruiken naar beneden; zeker ook stenen museum bezoeken - fietsen over de stadsmuur in Xian een echte aanrader; leuke contacten met lokale bevolking - echt genieten in de waterdorpen - Shanghai is leuk om er te vertoeven met veel wandelmogelijkheden en een prachtige skyline; ook een super acrobatenshow in het ERA-theater - MAGLEV-trein is een korte maar krachtige belevenis - dagje rijstterrassen is (eindelijk) vooral veel stappen in de natuur en genieten van de uitzichten - alles in en rond het Karstgebergte magnifiek, zeker de boot- en vooral de fietstocht - overbodige stop in Kanton - perfecte afsluiter in Hongkong met mooi zicht vanaf The Peak; wel tegenvallende lichtshow

Mw. C - Denderleeuw
7,1
Toegevoegd op: 30-09-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 29-09-2017

Een indrukwekkende en mooie reis.

De reis voldeed aan al mijn wensen. Het bezoek aan de stad Canton had niet gehoeven. Jammer dat er weinig tijd was om Hongkong beter te leren kennen. Super mooie reis.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 29-09-2017

Een hele mooie intensieve reis die veel van het oude en maar ook van het nieuwe China laat zien.

Dhr. J - Zwolle
10,0
Toegevoegd op: 25-08-2017

Zeer gevarieerd, steden, cultuur, historie en natuur kwamen allemaal aan bod. China moet je doen!

De rondreis Chinees Jade moet je gewoon doen. Het is een zeer afwisselende reis, waar alles aan bod komt, zoals steden, cultuur, tempels, geschiedenis, natuur, prachtige boottrips en wervelende shows. China verandert heel snel, er wordt gigantisch veel gebouwd en de dynamiek spat er af. Heel veel hoogtepunten in deze reis, Beijing, Xi-an, Terra Cottaleger, Shanghai, Guilin,Yangshou (zeer gezellig) en het Karstgebergte, Hong Kong en nog veel meer. Boeiende en gevarieerde excursies zoals theater, Kungfu show, kalligrafie, door de Hutongs met riksja's, Chinese acrobatenshow, rijstvelden, naar de theeplantage, bezoek Jadefabriek, boottocht op de Li rivier, rondrit in Hong Kong. Kortom, deze reis is een echte aanrader.

Dhr. Z - Alphen Aan Den Rijn
10,0
Toegevoegd op: 20-08-2017

China wat ben je geweldig mooi!

China wat ben je geweldig mooi! Dit is een prachtige rondreis door China. De eerste 4 dagen waren we in Beijing. We hebben daar de Verboden Stad en het Zomerpaleis gezien. Prachtig! Ook hebben we op de Chinese Muur gelopen. Wat een belevenis! Daarna zijn we doorgereisd naar Xian waar we het Terracottaleger bewonderd hebben. Vervolgens zijn we doorgereisd naar Shang Hai. Een hele moderne stad. We hebben op de Bund gelopen en we hebben vanuit de hoge Jin Mao Toren de skyline van Shang Hai bewonderd. Daarna zijn we een paar dagen in het binnenland geweest. We hebben gefietst tussen de rijstvelden en we hebben een boottocht gemaakt op de rivier de Li. We sloten de reis af in het geweldige Hong Kong! Een reis om nooit meer te vergeten.

Mw. R - Dokkum
8,6
Toegevoegd op: 18-08-2017

Heel verschillend land elke bestemming had wel een nieuwe verrassing

Anoniem
Terug naar boven