Groepsrondreis Jasmijn & Bloesem

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

43 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 26-11-2017

Mooie ontdekkings reis naar land op de scheidslijn van ultra modern en ex communistisch

Deze reis is een kennismaking met een land dat voortsnelt in de vaart der volkeren en nu tot de ontdekking komt dat zijn eigen historie te waardevol is om te vergeten. Het mao'isme is niet meer van toepassing maar van tijd tot tijd doemen er toch wel flarden van op. Deze mix van verwachtingen en verrassingen vraagt van de reiziger flexibiliteit om op deze scheidslijn te balanceren maar geeft daardoor ook een goede maar ook bescheiden inkijk in het China van nu. Een aanrader voor mensen die niet alleen op zoek zijn naar Jade en Jasmijn.

Dhr. C - Diever
9,5
Toegevoegd op: 13-11-2017

Fantastische ervaring en belevenis

Dhr. F - Bergschenhoek
9,0
Toegevoegd op: 11-11-2017

nvt

nvt

Dhr. C - Breukelen
10,0
Toegevoegd op: 10-11-2017

Mooie mix tussen authentiek en modern China.

Jasmijn en Bloesem ?? De titel van de reis suggereert dat je veel natuur ziet. Hebben we ook, maar dan in de steden, parken en tuinen. Het authentieke China bleef naar onze mening ietsje onderbelicht. Hetgeen we op deze ontdekkingstocht voorgeschoteld kregen door Fox en onze voortreffelijke reisleider Erik voldeed echter wel volledig aan de beschrijving. Indrukwekkend hoe China in de steden die wij bezochten voortraast in de ontwikkelingen. Reisleider had een prima contact met de groep en de 4 lokale gidsen. Alles klopte gewoon. Zowel bij de bezoeken aan de HighLights en de diverse (soms heel snelle) treinreizen. In deze Easy Going was er voldoende ruimte om een keus te maken uit de optionele mogelijkheden. Ook om zelf je plan te trekken of met de groep gezamenlijk de tijd in te vullen. De hotels en restaurants waren over het algemeen ruim voldoende met een enkele uitschieter naar boven en beneden. B. en H. te N. te V.

Dhr. te N - Veenendaal
10,0
Toegevoegd op: 09-11-2017

Een complete reis met veel optionele excusies

De reisleider maakt de reis compleet en dit was in ons geval perfect

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 21-10-2017

Geweldige reis, die aan al onze verwachtingen heeft voldaan.

Wij, Els en Harrie, hebben een goed beeld van het hedendaagse China gekregen. De toeristische attracties, die we bezocht hebben, waren zonder uitzondering de moeite waard. Als je het wilde, was er voldoende tijd en gelegenheid om er zelf op uit te trekken. De verplaatsingen met de HSL waren zeer comfortabel. De reisleidster bood bijna elke dag de mogelijkheid om met de groep de lunch en/of het diner te nuttigen. Geweldig. Het waren alles bij elkaar zeer intensieve dagen; uitslapen was er niet bij! De lokale gidsen gaven ons elke dag voldoende en waardevolle informatie. Zij zorgden er ook voor dat elke dag soepel verliep. De reisleidster straalde een enorme rust uit, ze was altijd heel vriendelijk, waardoor de reis uitermate prettig is verlopen.

Dhr. H - Heythuysen
8,1
Toegevoegd op: 13-10-2017

Niet alles wat aangeboden wordt op de site is aanwezig

Een zeer indrukwkkende ervaring

Mw. van der S - Bergambacht
9,5
Toegevoegd op: 09-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. B - Oegstgeest
8,6
Toegevoegd op: 05-10-2017

Geweldige reis,China gezien zoals het nu is.

Dhr. K - Groningen
10,0
Toegevoegd op: 05-10-2017

Deze boeiende reis heeft mijn mening over China helemaal op zijn kop gezet! Wat een nieuwe ervaring!

Een geweldige ervaring, op economisch, cultureel en culinair gebied. Een blik op het moderne China, met het moderne Shanghai, diverse andere miljoenensteden en het onvolprezen Beijing, wat nu toch echt het "echte" China lijkt te zijn. Echter ook een blik op het vroegere China zoals het waterdorp Wuzhen en de ommuurde stad Pingyao, en een van de hoogtepunten het bezoek aan het Terracottaleger in Xi'an. We hebben ervan genoten.

Mw. van L - Oss
Terug naar boven