Mystiek en symboliek

China

China Groepsreizen

18-daagse groepsrondreis Chinees Jade

Vertrek: 20-06-2016

Eveline
08-05-2016 - 17:43 uur
Wie gaat er ook mee met deze reis, vertrek 20 juni? Ik heb samen met mijn vader deze reis geboekt en we hebben er veel zin in. Nog maar 6 weken en dan is het al zover.
Er zijn 2 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 2
RE: Eveline
30-05-2016 - 19:43 uur
Hallo Hans,

Ja, het visum is geregeld. We hebben het laten doen en binnen een week hadden we onze paspoorten terug met daarin onze toegang tot China!
Een paar dagen geleden is onze groep groter geworden, we zijn nu met 14. Lijkt mij een mooi aantal. Succes met de voorbereidingen!
RE: Hans
29-05-2016 - 10:50 uur
Hallo Eveline,
Ja ik heb er ook veel zin in. Het begint nu echt te naderen...
Van de week het visum geregeld!
Heb jij dat ook gedaan?
Ik ga met mijn vrouw Henny.
groet
Hans

Rondreis China - Maak een groepsreis door mystiek en cultureel China

China is een land van uitersten en dat zorgt ervoor dat dit land hoe dan ook blijft verrassen. Van de bekende Chinese Muur tot de bruisende hoofdstad Beijing, een rondreis in China zit vol hoogtepunten. En onze deskundige Nederlandssprekende reisleiding zorgt ervoor dat u alles te weten komt over China tijdens de rondreis. Ga met ons mee op dit bijzondere avontuur.  

Kies een rondreis in China

Wij bieden diverse rondreizen in China met uiteenlopende routes en hoogtepunten. Zo is er bijvoorbeeld een groepsreis in Noord- en Oost-China met hoogtepunten zoals de Chinese Muur, een bezoek aan Beijing met zijn keizerlijke verleden en het moderne Shanghai. Maar er is ook een groepsrondreis in China waarbij u echt kennis maakt met de cultuur in provincies Sichuan en Yunnan, een betoverend gedeelte van China. Deze rondreis bestaat ook uit een heuse ontmoeting met reuzenpanda's in Ya'an. Hier is ook een onderzoekscentrum waar men probeert te voorkomen dat de panda's uitsterven.

Een veelzijdige belevenis

Voor welke van de China rondreizen u ook kiest, een rondreis in dit land is een veelzijdige belevenis. Iedereen kent natuurlijk de wereldberoemde keuken, met vele bijzondere gerechten. Maar denk ook aan bruisende steden, prachtige tempels en de bijzondere volkeren die dit land rijk is. En of u nu een kortere trip of een langere rondreis in China wilt, het is allemaal mogelijk.

Rondreis China & Tibet

De reis combineren met een rondreis in Tibet? Ook daar zijn speciale rondreizen voor samengesteld. Tibet is zeer indrukwekkend met de vele prachtige tempels en monniken. In combinatie geeft Tibet een echt authentiek gevoel. Iets wat ervaren moet worden om het echt te begrijpen. Een groepsreis door China en Tibet is een unieke en onvergetelijke belevenis.

Ga met ons mee naar China

Ga met ons mee en ontdek het mystieke en culturele China. Wij zorgen ervoor dat alles compleet geregeld is tijdens de rondreis in China: van de vluchten tot en met comfortabele hotels en leuke excursies. Naast een groepsreis in China, bieden wij ook single groepsreizen, privé rondreizen en familievakanties in dit bijzondere land.

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven