Mystiek en symboliek

China

China Groepsreizen

21-daagse rondreis Jasmijn & Bloesem met Swiss vertrek 20-9-16

Jacqueline & Peter
19-06-2016 - 12:05 uur
Leuk om alvast wat kennis te maken hier. Voor ons is het precies 10 jaar geleden dat we een China rondreis maakten. Die reis ging toen niet langs Shanghai, dus we zijn heel benieuwd naar dit deel! En ook naar de veranderingen in die 10 jaar.

grtjs,
Jacqueline & Peter
Er zijn 2 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 2
RE: Bout
25-08-2016 - 13:20 uur
WIe heeft er WEL een visum voor China vertrek 21 september - 14 dagen Groeps Keizerlijk China. Er staat nog 20 boekingen open maar FOX annuleert vertrek 21 september. WIj 3 personen hebben WEL een visum
RE: Isabel Toren van Oijen
15-08-2016 - 20:34 uur
Ik reis alleen, nou ja met de hele groep. Ik ben nieuwsgierig, wie er zoal meegaan. En of er nog meer alleengangers bij zijn. Ik was in 2008 met Djoser 3 dagen in Beijing. Ik was met de Syberian Express meegegaan en ik vond het zo leuk, ik had China meteen in mijn hart gesloten. Drie jaar achter elkaar ben ik met de FOX TV reizen meegeweest. Wie is de reisleider, heette die programma's. Nu moet ik zelf een video maken. Ik verheug mij erg op de reis.

Rondreis China - Maak een groepsreis door mystiek en cultureel China

China is een land van uitersten en dat zorgt ervoor dat dit land hoe dan ook blijft verrassen. Van de bekende Chinese Muur tot de bruisende hoofdstad Beijing, een rondreis in China zit vol hoogtepunten. En onze deskundige Nederlandssprekende reisleiding zorgt ervoor dat u alles te weten komt over China tijdens de rondreis. Ga met ons mee op dit bijzondere avontuur.  

Kies een rondreis in China

Wij bieden diverse rondreizen in China met uiteenlopende routes en hoogtepunten. Zo is er bijvoorbeeld een groepsreis in Noord- en Oost-China met hoogtepunten zoals de Chinese Muur, een bezoek aan Beijing met zijn keizerlijke verleden en het moderne Shanghai. Maar er is ook een groepsrondreis in China waarbij u echt kennis maakt met de cultuur in provincies Sichuan en Yunnan, een betoverend gedeelte van China. Deze rondreis bestaat ook uit een heuse ontmoeting met reuzenpanda's in Ya'an. Hier is ook een onderzoekscentrum waar men probeert te voorkomen dat de panda's uitsterven.

Een veelzijdige belevenis

Voor welke van de China rondreizen u ook kiest, een rondreis in dit land is een veelzijdige belevenis. Iedereen kent natuurlijk de wereldberoemde keuken, met vele bijzondere gerechten. Maar denk ook aan bruisende steden, prachtige tempels en de bijzondere volkeren die dit land rijk is. En of u nu een kortere trip of een langere rondreis in China wilt, het is allemaal mogelijk.

Rondreis China & Tibet

De reis combineren met een rondreis in Tibet? Ook daar zijn speciale rondreizen voor samengesteld. Tibet is zeer indrukwekkend met de vele prachtige tempels en monniken. In combinatie geeft Tibet een echt authentiek gevoel. Iets wat ervaren moet worden om het echt te begrijpen. Een groepsreis door China en Tibet is een unieke en onvergetelijke belevenis.

Ga met ons mee naar China

Ga met ons mee en ontdek het mystieke en culturele China. Wij zorgen ervoor dat alles compleet geregeld is tijdens de rondreis in China: van de vluchten tot en met comfortabele hotels en leuke excursies. Naast een groepsreis in China, bieden wij ook single groepsreizen, privé rondreizen en familievakanties in dit bijzondere land.

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven