Mystiek en symboliek

China

China Groepsreizen

14-daagse groepsrondreis Keizerlijk China All-In

Vertrek: 06-09-2017

Wietse en Carla
22-01-2017 - 19:23 uur
Hallo medereizigers,
Wij, Wietse en Carla, (57 en 56 jaar) hebben deze reis geboekt. Onze achtste reis met fox naar azië. Je begrijpt dat we dus zeer tevreden zijn om met Fox te reizen.
Het duurt nog wel even maar er hebben al 10 mensen geboekt. Wie zijn jullie?
Er zijn 6 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 6
RE: Annita en lammert
25-08-2017 - 17:22 uur
Nog anderhalve week. Wil hebben er zin in.
RE: Wietse en Carla
30-07-2017 - 16:59 uur
Hallo medereizigers,
Vandaag de visumaanvraag in orde gemaakt.
Wat gaat het nu opeens snel hè. We hebben er zin in.
Zou leuk zijn als meerdere reizigers op het forum komen.
Groeten,

Wietse en Carla
RE: Wietse en Carla
19-02-2017 - 16:53 uur
Hallo,
Wij hebben twee dagen bijgeboekt.
Tips: Gewoon het lekker beleven. Ik zal binnenkort eens op mijn vakantielijst kijken of er nog handige dingen op staan om mee te nemen.
Hebben jullie in Hoofddorp nog iets speciaals te horen gekregen?
Nu nog maar wat woorden chinees leren 🤔
RE: Lammert en Annita
30-01-2017 - 17:15 uur
Wij gaan samen voor het eerst met FOX reizen en ook voor het eerst een verre reis in dit geval China. Zijn benieuwd. Wij gaan op 11 februari 2017 ook naar de bijeenkomst in Hoofddorp. Nog tips?

RE: Wietse en Carla
29-01-2017 - 19:04 uur
Hallo Robert en Fariel,
Leuk dat jullie ook mee gaan. Wij hopen ook weer op een mooie gezellige reis met leuke groepsgenoten. Maar eigenlijk hebben we altijd hele mooie reizen gehad. Met Fox zijn we al in Maleisie, Vietnam, Sri Lanka, Java/Bali, 2 keer Thailand en vorig jaar naar India/Nepal geweest.
Wij hebben voor deze reis twee dagen bijgeboekt.
RE: Robert en Fariel
28-01-2017 - 12:32 uur
Ook wij hebben geboekt voor deze reis van 6 sept
Wij zijn Robert (48)en Fariel(45)
Dit wordt na thailand onze 2e reis met fox.
We kijken er naar uit en hopen dat we een mooie reis met een leuke groep zullen hebben.

Rondreis China - Maak een groepsreis door mystiek en cultureel China

China is een land van uitersten en dat zorgt ervoor dat dit land hoe dan ook blijft verrassen. Van de bekende Chinese Muur tot de bruisende hoofdstad Beijing, een rondreis in China zit vol hoogtepunten. En onze deskundige Nederlandssprekende reisleiding zorgt ervoor dat u alles te weten komt over China tijdens de rondreis. Ga met ons mee op dit bijzondere avontuur.  

Kies een rondreis in China

Wij bieden diverse rondreizen in China met uiteenlopende routes en hoogtepunten. Zo is er bijvoorbeeld een groepsreis in Noord- en Oost-China met hoogtepunten zoals de Chinese Muur, een bezoek aan Beijing met zijn keizerlijke verleden en het moderne Shanghai. Maar er is ook een groepsrondreis in China waarbij u echt kennis maakt met de cultuur in provincies Sichuan en Yunnan, een betoverend gedeelte van China. Deze rondreis bestaat ook uit een heuse ontmoeting met reuzenpanda's in Ya'an. Hier is ook een onderzoekscentrum waar men probeert te voorkomen dat de panda's uitsterven.

Een veelzijdige belevenis

Voor welke van de China rondreizen u ook kiest, een rondreis in dit land is een veelzijdige belevenis. Iedereen kent natuurlijk de wereldberoemde keuken, met vele bijzondere gerechten. Maar denk ook aan bruisende steden, prachtige tempels en de bijzondere volkeren die dit land rijk is. En of u nu een kortere trip of een langere rondreis in China wilt, het is allemaal mogelijk.

Rondreis China & Tibet

De reis combineren met een rondreis in Tibet? Ook daar zijn speciale rondreizen voor samengesteld. Tibet is zeer indrukwekkend met de vele prachtige tempels en monniken. In combinatie geeft Tibet een echt authentiek gevoel. Iets wat ervaren moet worden om het echt te begrijpen. Een groepsreis door China en Tibet is een unieke en onvergetelijke belevenis.

Ga met ons mee naar China

Ga met ons mee en ontdek het mystieke en culturele China. Wij zorgen ervoor dat alles compleet geregeld is tijdens de rondreis in China: van de vluchten tot en met comfortabele hotels en leuke excursies. Naast een groepsreis in China, bieden wij ook single groepsreizen, privé rondreizen en familievakanties in dit bijzondere land.

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven