Mystiek en symboliek

China

China Groepsreizen

21 daagse groepsreis jasmijn en bloesem 14-9-2017

Theo Sanders
07-05-2017 - 18:40 uur
Wij 'Sophia en Theo' hopen 14 september ons China avontuur te beginnen. We zouden het leuk vinden al iets meer te weten van de andere deelnemers.
Wijzelf wonen in Monnickendam zijn beide 65.
Er zijn 3 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 3
RE: Coby en Hans van Lier
22-07-2017 - 19:29 uur
Beste medereizigers,
Wij zijn Coby en Hans van Lier en hopen, net als jullie, op 14 september deze reis naar China te gaan maken. Wij zijn zeer benieuwd naar dit enorme land.
Wij zijn beiden 60+ en komen uit Oss.
Tot dan.
RE: Irma de Zeeuw
23-06-2017 - 22:32 uur
Wij Aart en Irma gaan ook met deze reis mee zijn beide 60+ en wonen in Bergambacht
RE: Rinze en Durkje
11-06-2017 - 22:37 uur
Hallo Sophia en Theo

Wij, Rinze (59 jaar) en Durkje (57jaar), gaan deze reis ook maken en we hebben er heel veel zin in. Wij wonen in Spijkenisse. Leuk om te lezen wie er nog meer mee gaan.

Rondreis China - Maak een groepsreis door mystiek en cultureel China

China is een land van uitersten en dat zorgt ervoor dat dit land hoe dan ook blijft verrassen. Van de bekende Chinese Muur tot de bruisende hoofdstad Beijing, een rondreis in China zit vol hoogtepunten. En onze deskundige Nederlandssprekende reisleiding zorgt ervoor dat u alles te weten komt over China tijdens de rondreis. Ga met ons mee op dit bijzondere avontuur.  

Kies een rondreis in China

Wij bieden diverse rondreizen in China met uiteenlopende routes en hoogtepunten. Zo is er bijvoorbeeld een groepsreis in Noord- en Oost-China met hoogtepunten zoals de Chinese Muur, een bezoek aan Beijing met zijn keizerlijke verleden en het moderne Shanghai. Maar er is ook een groepsrondreis in China waarbij u echt kennis maakt met de cultuur in provincies Sichuan en Yunnan, een betoverend gedeelte van China. Deze rondreis bestaat ook uit een heuse ontmoeting met reuzenpanda's in Ya'an. Hier is ook een onderzoekscentrum waar men probeert te voorkomen dat de panda's uitsterven.

Een veelzijdige belevenis

Voor welke van de China rondreizen u ook kiest, een rondreis in dit land is een veelzijdige belevenis. Iedereen kent natuurlijk de wereldberoemde keuken, met vele bijzondere gerechten. Maar denk ook aan bruisende steden, prachtige tempels en de bijzondere volkeren die dit land rijk is. En of u nu een kortere trip of een langere rondreis in China wilt, het is allemaal mogelijk.

Rondreis China & Tibet

De reis combineren met een rondreis in Tibet? Ook daar zijn speciale rondreizen voor samengesteld. Tibet is zeer indrukwekkend met de vele prachtige tempels en monniken. In combinatie geeft Tibet een echt authentiek gevoel. Iets wat ervaren moet worden om het echt te begrijpen. Een groepsreis door China en Tibet is een unieke en onvergetelijke belevenis.

Ga met ons mee naar China

Ga met ons mee en ontdek het mystieke en culturele China. Wij zorgen ervoor dat alles compleet geregeld is tijdens de rondreis in China: van de vluchten tot en met comfortabele hotels en leuke excursies. Naast een groepsreis in China, bieden wij ook single groepsreizen, privé rondreizen en familievakanties in dit bijzondere land.

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven