Mystiek en symboliek

China

China Groepsreizen

14-daagse groepsrondreis Keizerlijk China

Vertrek: 08-09-2017

Marielle
07-07-2017 - 09:34 uur
Wij hebben gisteren ook geboekt voor deze reis. Zijn benieuwd wie er nog meer meegaan.
Er zijn 3 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 3
RE: hella
07-07-2017 - 16:31 uur
Wij komen zaterdagochtend om 5.15 aan in Beijing en in de avond staat is er pas een diner gepland.
Ik denk dat er wel wat vrije tijd is om leuke dingen te gaan ondernemen.
Vind het zonde van de tijd om dan heel rustig aan te doen die zaterdag.
Maar misschien komt de reisleider wel met leuke ideetjes!
RE: Marielle
07-07-2017 - 15:14 uur
Oh wat leuk, dat zouden wij ook graag willen. T zal wel een lange dag zijn die aankomstdag.
RE: Hella
07-07-2017 - 13:00 uur
Hoi Marielle,

Wij gaan ook mee met deze reis. Mary en ik hebben er heel veel zin in!
Ben al druk aan het uitzoeken hoe wij de eerste dag gaan invullen, vroeg in de ochtend komen wij aan in Beijing de hele dag is dan vrij te besteden. Wij willen graag naar de Zoo, om daar de Panda's te bezoeken.
Wil de dieren wel in China zien!
Tot 8 September!
Groetjes Hella

Rondreis China - Maak een groepsreis door mystiek en cultureel China

China is een land van uitersten en dat zorgt ervoor dat dit land hoe dan ook blijft verrassen. Van de bekende Chinese Muur tot de bruisende hoofdstad Beijing, een rondreis in China zit vol hoogtepunten. En onze deskundige Nederlandssprekende reisleiding zorgt ervoor dat u alles te weten komt over China tijdens de rondreis. Ga met ons mee op dit bijzondere avontuur.  

Kies een rondreis in China

Wij bieden diverse rondreizen in China met uiteenlopende routes en hoogtepunten. Zo is er bijvoorbeeld een groepsreis in Noord- en Oost-China met hoogtepunten zoals de Chinese Muur, een bezoek aan Beijing met zijn keizerlijke verleden en het moderne Shanghai. Maar er is ook een groepsrondreis in China waarbij u echt kennis maakt met de cultuur in provincies Sichuan en Yunnan, een betoverend gedeelte van China. Deze rondreis bestaat ook uit een heuse ontmoeting met reuzenpanda's in Ya'an. Hier is ook een onderzoekscentrum waar men probeert te voorkomen dat de panda's uitsterven.

Een veelzijdige belevenis

Voor welke van de China rondreizen u ook kiest, een rondreis in dit land is een veelzijdige belevenis. Iedereen kent natuurlijk de wereldberoemde keuken, met vele bijzondere gerechten. Maar denk ook aan bruisende steden, prachtige tempels en de bijzondere volkeren die dit land rijk is. En of u nu een kortere trip of een langere rondreis in China wilt, het is allemaal mogelijk.

Rondreis China & Tibet

De reis combineren met een rondreis in Tibet? Ook daar zijn speciale rondreizen voor samengesteld. Tibet is zeer indrukwekkend met de vele prachtige tempels en monniken. In combinatie geeft Tibet een echt authentiek gevoel. Iets wat ervaren moet worden om het echt te begrijpen. Een groepsreis door China en Tibet is een unieke en onvergetelijke belevenis.

Ga met ons mee naar China

Ga met ons mee en ontdek het mystieke en culturele China. Wij zorgen ervoor dat alles compleet geregeld is tijdens de rondreis in China: van de vluchten tot en met comfortabele hotels en leuke excursies. Naast een groepsreis in China, bieden wij ook single groepsreizen, privé rondreizen en familievakanties in dit bijzondere land.

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven