14-daagse single groepsreis Keizerlijk China

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,2

Gemiddelde beoordeling

77 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 25-09-2019

Indrukwekkende reis. Je krijgt een goed beeld van China. Het is vroeg op en veel reizen en lopen.

Als je wil uitgaan moet je vooraf goed informeren. Het is moeilijk om goede café's, clubs of terrassen te vinden. En hou rekening met eventuele dresscode of entreekosten. Maak gebruik van de metro. En bekijk of het niet goedkoper en handiger is om een dagkaart te nemen ipv enkele reizen te betalen.

Martin
8,7
Toegevoegd op: 23-08-2019

Een onvergetelijke reis door een bijzonder land

Deze reis neemt je mee naar historische plekken zoals de Chinese Muur en het Terracotta Leger, om vervolgens uit te komen in het hypermoderne Shanghai. In twee weken tijd zie je en leer je veel over de geschiedenis van China en de ontwikkelingen die nu nog steeds gaande zijn. Ook wellicht minder bekende plekken worden aangedaan. Het bezoek aan het bijzondere waterdorpje Wuzhen is iets wat je niet snel zal vergeten. Met haar kanaaltjes, bruggetjes en gebouwen in oude bouwstijl voelt het alsof je terug in de tijd bent gestapt (hoewel het soms misschien wat kan aanvoelen als een pretpark). Laat je verrassen tijdens een mooie wandeling door dit dorpje. Hoewel het erg druk en warm is in de zomerperiode, zal je dit snel vergeten zijn na thuiskomst (of als de jetlag weg is). De reis werd in goede banen door onze reisleider Carl en de lokale gidsen (vooral Sharon in Beijing is erg goed!)

Michel
9,3
Toegevoegd op: 11-11-2019

In China ben je nooit alleen!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 05-11-2019

Inspirerende reis door een mooi deel van China

Mooie maar intensieve reis. In korte tijd heel veel van het land, de cultuur en de gebruiken gezien. Goed georganiseerde reis, goede reisleider die veel heeft verteld over het land en de gewoontes in China. Leuke groep!

Liesbeth
8,3
Toegevoegd op: 04-11-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 02-11-2019

Indrukwekkend land met veel gezichten

-

-
6,3
Toegevoegd op: 30-10-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 29-10-2019

Een duidelijk ander beeld over China gekregen in positieve zin!

Ondanks dat het een stedentrip was ben ik ervan overtuigd dat China een prachtig land is. De reis gaf ook meer kennis over de cultuur van China. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Met natuurlijk de hoogtepunten zoals de "Lange Muur" en de Skyline van Shanghai.

8,0
Toegevoegd op: 29-10-2019

Intensieve reis naar een fascinerend land

In een korte tijd zie je veel van China. De reis is relatief kort maar door het gebruik van de hoge snelheidslijn zijn er weinig reiswagen en veel effectieve vakantie. Reis is wel intensief qua tempo maar daardoor heb je ook de kans veel te zien.

8,3
Toegevoegd op: 29-10-2019

In weinig tijd zie je veel

In relatief weinig tijd zie je vrijwel alle belangrijke bezienswaardigheden van China. De reis lijkt kort, maar je verliest weinig tijd tijdens binnenlands reizen dankzij de hoge snelheids trein en de nachttrein.

Jurjen