Single groepsreis Vele Gezichten van China

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Beijing

 • Riksja's door de Hutongs

  RMB 185-250 p.p.

  Met een riksja wordt u door de eeuwenoude Hutong gereden. U zult uitleg krijgen over de geschiedenis en bewoners van de unieke Hutong. Tijdens de rondrit brengt u onder andere een bezoek aan een Chinese familie die nog op traditionele wijze in de Hutongs leeft, en aan een lokale markt waar de Chinezen hun dagelijkse boodschappen doen.

  Minimaal 16 personen circa 185 RMB
  Minimaal 6 personen circa 195 RMB
  Minimaal 2 personen circa 250 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Zomerpaleis & Beijing Zoo

  RMB 290-300 p.p.

  Tijdens deze excursie brengt u een bezoek aan het Zomerpaleis, sinds 1998 geplaatst op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en het grootste en best onderhouden park van China. Het wordt gezien als één van de meest bijzondere en belangrijke tuinen van de wereld. Het bouwen begon in 1750 en het was in eerste instantie een luxe Koninklijke tuin speciaal voor Koninklijke families om te ontspannen. Aan het einde van de Qing Dynasty werd het de verblijfplaats voor leden van koninklijke families. Het complex van het Zomerpaleis is ruim 300 hectare groot en bestaat uit ongeveer 3.000 hallen, tempels, paleizen en paviljoens. De tuinen zijn prachtig en overal zijn torens, meren, bruggen en kanalen aangelegd.
  Ook brengen we een bezoek aan het verblijf van de reuzenpanda’s in de Beijing Zoo, een goede gelegenheid om deze zo typisch Chinese dieren van dichtbij te zien!

  Minimaal 10 personen circa 290 RMB
  Minimaal 6 personen circa 300 RMB
  Minimaal 2 personen circa 350 RMB

 • Acrobaten show

  RMB 210 - 320 p.p.

  U zult versteld staan van de kunsten die vertoond worden, een adembenemend schouwspel. Inclusief transfers.

  Minimaal 16 personen circa 210 RMB
  Minimaal 6 personen circa 210 RMB
  Minimaal 2 personen circa 320 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Pekingeend diner

  RMB 240-300 p.p.

  Een betere kennismaking met de keuken van Beijing is er niet, proef de traditionele pekingeend! Het uitgebreide diner begint met enkele koude voorgerechten, gevolgd door een ruime keuze aan groenten en vleesgerechten, waarna de eend door de chef aan tafel wordt aangesneden. Het personeel legt u vervolgens uit hoe deze gegeten wordt.

  Minimaal 10 personen circa 240 RMB
  Minimaal 6 personen circa 250 RMB
  Minimaal 2 personen circa 300 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Bezoek show The Legend of Kung Fu

  RMB 180-280

  Een bijzonder mooi verhaal over een kleine jongen, die monnik wordt om zo Zen Boeddhisme en Kung Fu te leren volgens de eeuwenoude tradities. Voor RMB 200 heeft u de beste plaatsen in het midden van de zaal.

  Minimaal 16 personen circa 180 RMB
  Minimaal 6 personen circa 180 RMB
  Minimaal 2 personen circa 280 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Traditionele voetmassage

  RMB 250-370 p.p.

  Een voetmassage van ongeveer een uur waarbij gebruik wordt gemaakt van traditionele kruiden. Een prima middel om bij te komen van de vlucht of het vele lopen. Inclusief transfers.

  Minimaal 16 personen circa 250 RMB
  Minimaal 6 personen circa 250 RMB
  Minimaal 2 personen circa 370 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Beijing Opera

  RMB 170-300 p.p.

  Een voorstelling van anderhalf uur die u absoluut gezien moet hebben is de Beijing Opera. De Opera wordt dagelijks opgevoerd en vertelt een doorlopend verhaal. U maakt kennis met de traditionele kunst, cultuur en de prachtige kostuums. Een hele aparte belevenis, oordeelt u zelf…

  Minimaal 16 personen circa 170 RMB
  Minimaal 6 personen circa 170 RMB
  Minimaal 2 personen circa 300 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Bezoek Lama- en Confucian Tempels

  RMB 175-270 p.p.

  Gedurende deze excursie van een halve dag brengt u een bezoek aan de 17de eeuwse Lama Tempel, waar nu nog dagelijks 15 Mongoolse Lamadiensten worden gehouden. Hier staat ook het grootste houten Boeddhabeeld (wat uit één boom gesneden is) ter wereld. Vlakbij ligt de Confuciustempel, waar vroeger de staatsexamens werden afgelegd. Nog steeds ziet u de eeuwenoude inscripties van de geslaagden.

  Minimaal 10 personen circa 175 RMB
  Minimaal 6 personen circa 200 RMB
  Minimaal 2 personen circa 270 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Olympisch Park

  RMB 150 - 170 p.p.

  Tijdens deze excursie brengt u een bezoek aan het Olympisch Dorp met het Vogelnest. Het nationale stadion ligt in het zuidelijk deel van het Olympisch Park en lijkt, door de enorme stalen constructie, op een reusachtig vogelnest. In december 2003 werd gestart met de bouw van het bijzondere ontwerp. Dit was het stadion waar in 2008 de opening- en sluitingsceremonie van de Spelen, de voetbalfinale en alle atletiekwedstrijden gehouden werden.

  Minimaal 10 personen circa 150 RMB
  Minimaal 6 personen circa 170 RMB

Optionele excursies in Guilin

 • Rijstterrassen

  RMB 400-700 p.p.

  U brengt een bezoek aan een van de mooiste rijstterrassen ter wereld: de Longshen rijstterrassen. Vanaf een hoogte van meer dan 1000 meter worden de plantjes op diverse plateaus geplant. Vergeet vooral uw camera niet. Vanuit de vallei wordt u met pendelbusjes naar een hogergelegen gebied gebracht, waar een prachtige wandeling begint langs de rijstterassen en door de dorpjes waar de Zhuang en Yao minderheden wonen. De wandeling eindigt op een heuveltop waar u het beste panorama-uitzicht over de rijstterrassen heeft. Dagexcursie inclusief lunch in één van de bergdorpjes.

  Minimaal 10 personen circa 325 RMB
  Minimaal 6 personen circa 375 RMB
  Minimaal 2 personen circa 700 RMB

Optionele excursies in Xi'an

 • Dumpling diner en dansshow

  RMB 220 p.p.

  Een schitterende dans en muziekshow zoals deze tijdens de Tang Dynasty werd uitgevoerd, wordt voorafgegaan door het beste Dumpling diner dat u wellicht ooit heeft meegemaakt. Dumplings in vele smaken worden af en aan naar uw tafel gebracht en elke Dumpling is uitgevoerd naar de aard van de gebruikte vulling. Na deze geweldige maaltijd de dansshow. Schitterende costuums, prachtige danseressen en oogstrelende belichting brengen u moeiteloos in de oude tijden van de Tang Dynasty.

  Minimaal 2 personen circa 220 RMB

Optionele excursies in Yangshuo

 • Kookles

  RMB 200 p.p.

  Een leuke manier om met de Chinese keuken kennis te maken! Voor u begint met de eigenlijke kookles brengt u eerst een bezoek aan de lokale markt, waar de inwoners van Yangshuo hun inkopen doen. Vervolgens leert u een aantal typisch Chinese gerechten te bereiden, waar u later thuis nog veel plezier van zult hebben.

  Minimaal 2 personen circa 28 Euro

 • Liu's Impression show

  RMB 240 p.p.

  Een onbeschrijfelijk schouwspel en zeker iets dat u gezien moet hebben! De show is gecomponeerd door één van de beste directors ter wereld. Hij heeft tevens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Beijing verzorgd. Deze bijzondere show staat in het teken van de natuur, de verschillende seizoenen en het veranderende klimaat. De helft van de show wordt door mensen uitgevoerd en de andere helft wordt door de mysterieuze natuur ingevuld. Afhankelijk van het seizoen waarin u deze show bekijkt, kan het tijdens de show regenen, ’s zomers heet zijn en zelfs onweren. Het gaat om de interactie met de natuur en er wordt gezongen en gedanst. Kortom een absolute aanrader!

  Minimaal 2 personen circa 34 Euro

 • Vlotvaren

  RMB 220 - 380 pp

  Verken per bamboevlot de idyllische omgeving van Yangshuo en vaar door een landschap met karstbergen.

  Minimaal 6 personen circa 220 RMB
  Minimaal 2 personen circa 230 RMBAandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven