Single groepsreis Wuivend Bamboe

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

37 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 19-10-2017

Mooie reis, leuk land om eens te bezoeken

Leuke reis Grote afstanden snel overbrugd met de trein Reisbegeleiding prima Zou me als ik hem was iets minder drinken en wat minder close met de vrouwen zijn. Uitwedstrijd is hij gewoon aan het werk.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 16-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. B - Tiel
8,1
Toegevoegd op: 15-10-2017

Mooi en compleet beeld van China

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 14-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. H - Capelle Aan Den Ijssel
8,6
Toegevoegd op: 13-10-2017

Een boeiende, intensieve reis die de highlights en een dwarsdoorsnede van het China zichtbaar maken.

Anoniem
5,7
Toegevoegd op: 13-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 13-10-2017

Verrassend China

Mw. B - Spijkenisse
8,1
Toegevoegd op: 13-10-2017

Een zeer mooie reis maar met vooral in de eerste week een pittig programma. Een middagje rust zou lekker zijn, maar je wilt ook weer niks missen van de mooie cultuur van het land. De tweede week is rustiger en kan je meer genieten van de mooie natuur vh land en heb je meer vrije tijd.

Mw. T - Haarlem
8,6
Toegevoegd op: 12-10-2017

Boven verwachting! Totaal andere China als wat ons hier wordt voorgeschoteld!

Dhr. H - Nibbixwoud
8,6
Toegevoegd op: 12-10-2017

China, een contrast tussen eeuwenoude cultuur en technologische ontwikkelingen

Naast al het cultureel erfgoed uit de Oudheid heeft China veel meer te bieden. In laatste decennia is de bouw- en infrastructuur drastisch aangepakt en worden in rap tempo hele woonwijken de grond uitgestampt. Ook worden er grote stappen genomen wat betreft milieumaatregelen zoals luxe hogesnelheidstreinen, elektrische scooters en technologische ontwikkelingen op gebied van elektronica. Dit alles om te kunnen voorzien in de snel groeiende populatie van het moderne China.

Dhr. van D - Moordrecht
Terug naar boven