Single groepsreizen in China

Reis met ons naar de Grote Muur, Shanghai, de night food market van Beijing en het boeddhistische binnenland.
We overnachten in comfortabele drie- en viersterrenhotels. Je hebt hierbij de keuze uit een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik.
Onze single groepsreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

Singlereis China – Ontdek keizerlijk China

Een reis naar China staat bij veel mensen op het verlanglijstje. En wat is er nu leuker dan dit bijzondere land met een gezellige groep singles te ontdekken? Wij bieden een singlereis naar China waarbij alles compleet geregeld is, van de vluchten tot de overnachtingen en veel excursies. Ontdek met eigen ogen wat dit land zo bijzonder maakt tijdens een single vakantie. Een reis om nooit meer te vergeten!

Single reizen China: de hoogtepunten

De single reizen naar China brengen ons naar de indrukwekkende hoogtepunten van dit land, waaronder de keizerlijke stad Beijing en het prachtige Yangshuo met zijn prachtige kalksteenformaties. Maar ook een bezoek aan de Grote Muur is onderdeel van onze China single reizen, hier maken we een mooie wandeling. Deze muur is 6.000 kilometer lang en behoort tot de nieuwe zeven wereldwonderen.

Ga mee naar het magische China

Ga mee met een single groepsreis in China en ontdek al het moois dat dit land te bieden heeft, van natuur tot cultuur. Een deskundige, Nederlandssprekende reisleider zal alles over dit land vertellen en ervoor zorgen dat het de groep aan niets zal ontbreken tijdens de reis. Kijk ook eens naar ons aanbod voor een groepsreis naar China of een individuele rondreis naar China. Genoeg mogelijkheden!