Mystiek en symboliek

Vakantie China

“Proef Chinese specialiteiten op de night food market in Beijing”

China is een land van uitersten en blijft verrassen. Wandel over De Grote Muur en geniet van het adembenemende uitzicht. En samen met mij bezoekt u de night food market van Beijing.
Reisleider Laurens

Proef Chinese specialiteiten op de night food market in Beijing

Populaire China reizen

Reis & Inspiratiedagen China

Laat u informeren en inspireren in het FOX Theater in Hoofddorp.
Datum Aanvang Plaatsen
30-09-2018 10:00 96 Reserveer
07-10-2018 10:00 100 Reserveer
Nu op het China forum
14-daagse groepsrondreis Keizerlijk China 01-08-2018
Auteurs:
Geert
Geplaatst op:
19-05-2018 09:47:21 uur

Wij gaan op 1 augustus mee met de 14-daagse rondreis Keizerlijk China. Wij hebben ook twee kinderen die mee gaan, van 13 en 14 jaar. Wat zijn de ervaringen qua voedsel en eten voor deze reis? Hoe wordt er rekening mee gehouden dat het voedsel verantwoord is, mede in relatie tot mogelijke risico's op voedselvergiftiging en hygiene, vooral ook omdat kinderen hier vaker meer vatbaar voor zijn?

Lees reacties Reageer 2

China reizen - Ga op vakantie in mystiek en cultureel China

Er zijn vele goede redenen om het reusachtige China te bezoeken. De meest bekende is ongetwijfeld de Chinese Muur. Deze circa 6000 kilometer lange muur is misschien wel het beroemdste bouwwerk ter wereld. Reizen door China zonder een bezoek aan de Muur te brengen? Dat kan alleen als u er al eens eerder geweest bent!

Wij verzorgen graag uw vakantie China 

Naar China reizen is een bijzondere ervaring; de beroemde keuken, bruisende steden, prachtige tempels en bijzondere volkeren maken een China vakantie tot een veelzijdige belevenis. Bij ons heeft u de keuze uit vele China reizen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stedentrip naar Beijing en Shanghai? Maar ook voor zeer uitgebreide reizen door China kunt u bij ons terecht, zoals onze reis China & Tibet.

De meeste van onze China reizen starten in de bruisende hoofdstad Beijing. Enkele hoogtepunten die u beslist niet mag overslaan zijn de Verboden Stad, het Zomerpaleis en de Tempel van de Hemel. Ook een ontdekkingstocht per riksja door de oude hutongs is een echte aanrader.

In Xi’an is het wereldberoemde Terracotta leger te vinden. Deze ondergrondse wereld van keizer Qin is meer dan 2000 jaar goed bewaard gebleven en bleef geheim tot 1974. Nu is er een museum waar in verschillende hallen het leger met soldaten, strijdwagens en de hele entourage is tentoongesteld.

China kunt u met ons bezoeken in een groepsreis of singlereis met Nederlandssprekende reisleider, maar ook enkel met uw eigen reisgezelschap. In dat geval laten onze Engelssprekende gidsen u de mooiste plekken zien. Wilt u naar China met kinderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden ook georganiseerde familiereizen aan.

Bij ons is het ook mogelijk om China te combineren met Tibet. Genoeg reden dus om nu een vakantie China uit te zoeken! Bent u al eerder in China geweest en op zoek naar een andere Azië beleving? Denk dan eens aan Japan of Taiwan.

Terug naar boven