Verlenging Cartagena / per nacht

U kunt uw verblijf verlengen in Cartagena op basis van logies en ontbijt. Bijvoorbeeld in Hotel Banderas of gelijkwaardig.

Aandachtspunten

  • Indien je verlengt, boeken wij automatisch een transfer voor je. De kosten voor de transfer kunnen wij hier, vanwege systeemtechnische redenen, helaas niet tonen. De kosten worden wel berekend tijdens het maken van de prijsberekening/boeking. Boek je de verlenging voor één persoon, dan zit een deel van de transferkosten al wel in de prijs van de éénpersoons kamertoeslag opgenomen. 
  • U dient er rekening mee te houden dat KLM niet dagelijks terugvliegt naar Amsterdam. KLM vliegt op dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag. Hierdoor kan het voorkomen dat u langer dient te verlengen.

Hotels

Hotel 3 Banderas - Cartagena de Indias

Hotel 3 Banderas ligt middenin het ommuurde oude centrum van Cartagena, op slechts 3 blokken van de Caribische zee. Alle toeristisch interessante plaatsen van de stad bevinden zich op loopafstand. De sfeer in dit familiehotel is ontspannen en het personeel is altijd bereid je te helpen. Je vindt hier een ontbijtruimte, 2 ruime patio’s en een dakterras vanwaar je een schitterend uitzicht over Cartagena hebt. Alle 22 kamers hebben airconditioning, kabeltelevisie, gratis wifi en badkamer met douche en toilet. Enkele kamers op de 2e verdieping beschikken tevens over een balkon.