Groepsrondreizen in Colombia

Hoogtepunten als Tayrona National Park, een fietstocht in Bogotá en verblijf op een authentieke koffieboerderij.
We overnachten in comfortabele en sfeervolle hotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

Groepsreis Colombia – Ga met ons mee naar het land van de koffie

Colombia wordt steeds populairder als vakantiebestemming, en dat is niet voor niets zo. Wij laten tijdens een groepsreis in Colombia zien wat dit land zo bijzondere maakt. Van Caribische stranden tot indrukwekkende steden en koloniale dorpen, het is allemaal aanwezig tijdens de groepsreizen in Colombia. Tijdens de reis overnachten we in comfortabele en sfeervolle hotels. Daarbij zijn ook veel excursies al inclusief. Een complete groepsrondreis in Colombia!

Colombia groepsreis: een verrassende ervaring

Een groepsreis in Colombia zit vol verrassingen. Zo verkennen we de hoofdstad Bogotá per fiets. Een geweldige ervaring, waarbij we uitgebreid kennis kunnen maken met deze miljoenenstad. Op zondag worden alle wegen in de stad afgesloten voor autoverkeer en stappen alle inwoners sowieso op de fiets. Bijzonder om mee te maken. Maar ook het centrum is verrassend, met als hart de Plaza Bolivar, omringd door historische gebouwen.

De Tatacoa woestijn

Maar de groepsreizen naar Colombia bestaan uit nog veel meer indrukwekkende hoogtepunten. Zo bezoeken we de Tatacoa woestijn, met okergele rotsformaties en landschappen vol met imposante cactussen. De Tatacoa woestijn wordt ook wel de ‘Grand Canyon’ van Colombia genoemd en het is heel gaaf om hier de zonsondergang mee te maken. De rotsformaties veranderen hierbij langzaam van kleur, wat heel mooi is om in het echt mee te maken.

Koffie!

Colombia staat natuurlijk bekend om de koffie, en daarom mag een bezoek aan de koffieregio zeker niet ontbreken tijdens de groepsrondreizen in Colombia. We overnachten zelfs op een authentieke haciënda in de koffieregio en brengen een bezoek aan een koffieplantage die we overal in deze regio tegenkomen. Tijdens de groepsreis in Colombia leren we alles over het maken van koffie, van de koffieboon tot het uiteindelijke eindproduct. En natuurlijk is er genoeg gelegenheid om deze heerlijke koffie te kopen.

Ga naar Colombia

Ga mee met een groepsrondreis in Colombia en ontdek dit verrassende en opkomende vakantieland. Liever met een singlereis naar Colombia of een individuele rondreis naar Colombia? Het is allemaal mogelijk! Bekijk de mogelijkheden voor een complete reis naar Colombia en ga mee naar dit prachtige land.