19-daagse groepsrondreis Verrassend Colombia

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,2

Gemiddelde beoordeling

46 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,7
Toegevoegd op: 02-12-2019

FANTASTISCH

Geniet ervan

7,3
Toegevoegd op: 28-11-2019

Mooie reis, Colombia is zeker verrassend

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 28-11-2019

Een prachtige reis in een mooi land

mooie reis maar wel lange reisdagen, veel gezien en meegemaakt

7,7
Toegevoegd op: 28-11-2019

Colombia een reis vol verrassingen

Het opgegeven reisschema werd losjes gevolgd. De reisleider wist ons elke keer weer te verassen met verschuivingen en extra's. De excursie naar Guatape en de klim op El Penol was voor alle deelnemers een geweldige ervaring.

Tejo
9,3
Toegevoegd op: 27-11-2019

Prachtig, verrassend land met lieve bevolking.

Ga vooral in Medellin de graffiti excursie doen, In dit geval zijn het prachtige muurschilderingen met alleen een verhaal, in een wijk die 30 jaar lang gebukt is gegaan onder de drugskartels en op 16 oktober 2002 schoongeveegd is. Advies: lees hier van tevoren over, het is zeer de moeite waard. Wij zijn nog steeds zeer onder de indruk.

Marian uit Noordwijkerhout
8,3
Toegevoegd op: 27-11-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 30-10-2019

reis met veel afwisseling tussen natuur en cultuur

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 26-10-2019

Een prachtig, puur en trots Colombia gezien met enkel aan de kust de opkomende drukte van toerisme

Een prachtig en comfortabele reis gehad door een variërend Colombia. Drukke steden afgewisseld door mooie natuur, vergezichten, kleine dorpen met overal vriendelijke, behulpzame, trotse mensen (net zoals de reisleidster) en dit in combinatie met telkens heerlijk eten. Pas op het einde in Cartagena merk je wat toerisme, dus daarvoor kan je nog genieten van die charme dat een land heeft voordat de massatoerisme land.

Frederik
9,3
Toegevoegd op: 25-10-2019

Colombia heeft ons in alle opzichten verrast voor wat betreft natuur, cultuur en lokale bevolking!

De keuze voor de titel van deze reis "verrassend Colombia" is meer dan terecht. Aan alle kanten is deze reis verrassend. Het land heeft enorm veel te bieden. Schitterende natuur, mooie steden, cultuur, boeiende geschiedenis en vooral ook hele lieve inwoners. Onze reisleidster Anne heeft ons op een uitstekende wijze meegenomen door dit schitterende land. Op haar initiatief hebben wij het spel Tejo gespeeld en een salsa les mogen doen. Een hele leuke ervaring. De excursies die wij hebben gedaan waren zeker de moeite waard. Alleen zouden wij niet meer kiezen voor de paardenkoets in Cartagena. In verhouding een dure excursie en je hebt de stad al uitgebreid ontdekt met de lokale gids. O ja, voor wie het nog een punt is: wij hebben ons geen enkel moment onveilig gevoeld. Voor ons was dit een onvergetelijke reis.

Henriëtte en Ron
8,0
Toegevoegd op: 24-10-2019

Heerlijk

Er is geen omschrijving ingevuld.