19-daagse groepsrondreis Verrassend Colombia

Je krijgt van ons:
  • Unieke fietstocht in Bogotá
  • Koffietour, bezoek aan archeologische parken & vele stadstours
  • Bezoek aan Valle de Cocora & Salento
  • Verblijf in ecohotel bij Tayrona NP
  • Alle entreegelden en vluchten met KLM

Ontdek indrukwekkend Colombia: uitgestrekte koffievelden, ongerepte natuur en bruisende steden!

Maak met ons een rondreis door Colombia; één van de meest veelzijdige en bijzondere landen van Latijns-Amerika! Door de grote hoogteverschillen vinden we hier de ruige besneeuwde bergpieken van de Andes, diepe dalen waar zich rivieren doorheen kronkelen, groene koffievalleien en witte Caribische stranden. Tel hier de prachtige koloniale dorpen en steden, wereldse metropolen met indrukwekkende musea en uiterst vriendelijke bevolking bij op en je hebt alle ingrediënten voor een boeiende vakantiebeleving bij elkaar!

Comfortabel vervoer en centraal gelegen hotels
Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijf je in sfeervolle hotels, veelal in de buurt van de belangrijkste bezienswaardigheden. De vluchten naar Colombia zijn rechtstreeks met KLM.

Entreegelden inclusief
Wij hebben ervoor gekozen om alle entreegelden op te nemen in de prijs, zodat je tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komt te staan. Ook zijn diverse excursies reeds inclusief. Zo doen we een koffietour inclusief proeverij in de Triángulo del Café, maken we een bijzondere fietstocht door Bogotá en bezoeken we de Valle de Cocora met de bijzondere waxpalm. 

Onze Nederlandssprekende reisleiders staan voor je klaar
Deze reis wordt begeleid door een van onze ervaren Nederlandssprekende reisleiders. Zij kennen het land op hun duimpje en laten je graag de bijzondere plekjes zien.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 12 /maximaal 27 deelnemers.