Privé rondreizen in Colombia

Hoogtepunten als Tayrona National Park, Bogotá en verblijf op een authentieke koffieboerderij.
We overnachten in comfortabele en sfeervolle hotels.
Privétransfers en binnenlandse vluchten zijn inbegrepen.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

0

Privé rondreizen in Colombia

Individuele rondreis Colombia – Ontdek deze fascinerende bestemming

Iedereen die al een keer in Colombia geweest is kan het beamen, Colombia is een bijzondere en fascinerende bestemming. En wij bieden de mogelijkheid om deze bestemming met uw eigen reisgezelschap te ontdekken tijdens een individuele rondreis in Colombia. Een complete reis met vluchten, overnachtingen en excursies. Het leuke aan onze individuele rondreizen in Colombia zijn de bijzondere en kleinschalige hotels die net dat beetje extra bieden.

Privé rondreis Colombia: vol hoogtepunten

De privé rondreis naar Colombia zit vol hoogtepunten. Van een bezoek aan de hoofdstad Bogotá tot een bezoek aan de groene koffieregio en het kleurrijke Cartagena, de individuele rondreizen naar Colombia zitten vol afwisseling. En omdat u de rondreis individueel doet, kunt u alles helemaal in uw eigen tempo bekijken. En verder hoeft u niets te regelen, want wij hebben de overnachtingen, excursies en transfers al voor u geregeld.

Ontdek dit bijzondere land

Ontdek met eigen ogen waarom dit bijzondere land zo in opkomst is. Van Caribische stranden tot indrukwekkende steden en kleurrijke dorpen. Wij bieden complete privé rondreizen naar Colombia die langs de hoogtepunten van dit land komen. De ideale manier om dit land in uw eigen tempo te ontdekken. Wilt u liever met een groep op pad? Kijk dan eens naar onze groepsrondreizen naar Colombia en de single groepsreizen naar Colombia. Voor ieder wat wils!