Colombia

Hoogtepunten als Tayrona National Park, een fietstocht in Bogotá en verblijf op een authentieke koffieboerderij.
We overnachten in comfortabele en sfeervolle hotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

2

Rondreizen in Colombia

Rondreis Colombia – Een rondreis in het land van koffie

Zoek je een bijzondere vakantiebestemming en ben je nog niet in Zuid-Amerika geweest? Dan kunnen wij een rondreis in Colombia zeker aanraden. Maar ook als je andere landen van Zuid-Amerika gezien hebt. Dit land is namelijk uniek in zijn soort. Bekend vanwege de koffie, maar nog veel meer dan dat. Tijdens een Colombia rondreis laat onze gids alle fascinerende hoogtepunten van dit land zien. Ga met ons mee!

Colombia rondreizen: beginnen in Bogotá

Veel Colombia rondreizen beginnen in de miljoenenstad Bogotá, midden in de Andes op 2.800 meter hoogte! De manier bij uitstek om Bogotá te leren kennen is per fiets en dat gaan we dan ook zeker doen. Zeker op zondag kun je hier goed fietsen, want dan zijn alle straten afgesloten voor autoverkeer. Onder leiding van een deskundige gids leer je alle mooie plekjes van de stad kennen. Van het oude koloniale centrum tot een prachtig uitzicht vanaf Monserrate Hill. Een leuke ervaring tijdens de rondreis in Colombia!

Leer alles over koffie

Natuurlijk mag een bezoek aan de koffieplantages niet ontbreken tijdens een rondreis in Colombia. We gaan hiervoor naar Triángulo del Café. Koffie is het grootste exportproduct van het land en er zijn dan ook overal in deze regio koffieplantages te vinden. We wandelen over een plantage en leren hoe dat de bonen verwerkt worden tot uiteindelijk een heerlijk kopje koffie. Tijdens de rondreis in Colombia mag het proeven van zo’n kopje koffie natuurlijk ook niet ontbreken!

Ook genieten aan het strand

Tijdens een Colombia rondreis zorgen wij er ook voor dat je even heerlijk kunt genieten aan het strand. Vlakbij het Tayrona National Park verblijven we in een heerlijk ecohotel, direct aan het strand. Hier kun je heerlijk genieten op de fantastische ligbedden aan de Caribische kust. Maar een lekkere duik nemen in het zwembad kan ook! Even heerlijk uitrusten van de rondreis in Colombia.

Ga met ons mee naar Colombia

Ga met ons mee en beleef de vele hoogtepunten tijdens een rondreis in Colombia. Wil je liever naar andere landen in Zuid-Amerika? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de rondreizen in Brazilië, het land van de samba!