Single groepsreizen in Colombia

Hoogtepunten als Tayrona National Park, een fietstocht in Bogotá en verblijf op een authentieke koffieboerderij.
We overnachten in comfortabele en sfeervolle hotels.
Onze single groepsreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

0

Single groepsreizen in Colombia

Singlereis Colombia – Ga met ons mee naar dit verrassende land

Colombia is een verrassende en veelzijdige bestemming. En dat laten we zien tijdens de single reizen naar Colombia uit ons aanbod. Van prachtige kustlijnen tot kleurrijke dorpen, maar ook Caribische stranden. Het komt allemaal aan bod tijdens een singlereis in Colombia. Een complete single groepsreis inclusief vluchten, overnachtingen en veel excursies. Een deskundige, Nederlandssprekende reisleider neemt de groep mee naar de hoogtepunten.  

Single reizen Colombia: een verrassende reis

Een single vakantie naar Colombia zit vol verrassingen. We nemen de groep mee in een mix van alles wat Zuid-Amerika te bieden heeft aan natuur, cultuur en indrukwekkende geschiedenis. Van een fietstocht in Bogotá tot een tocht door een spectaculaire ondergrondse zoutkathedraal. Het is allemaal onderdeel van de Colombia single reizen in ons aanbod. Maar ook een bezoek aan de koffieregio mag niet ontbreken, het grootste exportproduct van dit land.

Een authentieke ervaring

Een Colombia singlereis is een complete, authentieke ervaring. We leren het echte Colombia kennen en overnachten in typisch Colombiaanse hotels. Ook veel excursies zijn al inbegrepen en we bieden de keuze uit een aantal optionele excursies. Wij hebben alles al geregeld, u hoeft alleen maar te genieten van de bijzondere hoogtepunten van dit land! Liever op eigen gelegenheid Colombia ontdekken? Kijk dan eens naar de privé rondreizen naar Colombia. Complete reizen inclusief privé transfers en binnenlandse vluchten.