Single groepsreis Verrassend Colombia

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Cartagena de Indias

 • Cartagena per paardenkoets

  USD 46,- p.p.

  Binnen de oude stadsmuren van Cartagena maakt u per paardenkoets een ritje langs gezellige pleinen en kleurrijke straatjes. Een aanrader is om deze excursie bij zonsondergang te maken als de temperatuur gezakt is naar een aangename waarde en kerken en gebouwen rijkelijk verlicht worden.

  Maximaal 4 personen per paardenkoets.

Optionele excursies in Koffieregio

 • Botanische en vlindertuinen

  USD 33-41 p.p.

  Breng een bezoek aan prachtig aangelegde botanische en vlindertuinen. Halve dag excursie inclusief vervoer van en naar het hotel.
  Bij 7-10 personen USD 41,- p.p.
  Bij 11-15 personen USD 39,- p.p.
  Bij 16-20 personen USD 34,- p.p.
  Bij 21-30 personen USD 33,- p.p.

Optionele excursies in Medellin

 • Rumba night in Kukaramakara

  USD 55 p.p.

  Beleef de typisch Colombiaanse Rumba in een van de leukste discotheken van Medellín, de Kukaramakara. Excursie is inclusief vervoer en toegang tot de discotheek.

  Prijs bij minimaal 7 personen: USD 55 p.p.
  Prijs bij minimaal 11 personen: USD 50 p.p.
  Prijs bij minimaal 16 personen: USD 47 p.p.

  Alleen te boeken op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond. Prijzen zijn exclusief consumpties.

Optionele excursies in Omgeving National Park Tayrona

 • Excursie Nationaal Park Tayrona

  USD 61-93 p.p.

  Bezoek het spectaculaire Tayrona dat met name bestaat uit een indrukwekkende kustlijn en ongerepte jungle, af en toe onderbroken door de meest idyllische baaien, omringd door kokospalmen. Het grootste gedeelte van de tijd loopt u door de jungle of langs de kust, maar onderweg heeft u zeker de tijd om een duik in het heerlijk verfrissende water te nemen. We bezoeken de stranden Arrecifes, Arenilla, La Piscina en tot slot El Cabo de San Juan. Tijdens deze excursie wandelt u circa 4 uur, exclusief de reistijd van en naar de ingang tot het nationale park en tijd om te zwemmen. Bij 7-10 personen USD 93,- p.p. Bij 11-15 personen USD 76- p.p. Bij 16-20 personen USD 72,- p.p. Bij 21-30 personen USD 61,- p.p. LET OP: U dient er rekening mee te houden dat het Tayrona National Park vanaf 28 januari tot en met 28 februari gesloten is in verband met onderhoud aan het park.

 • Taironaka en Playa de los Angeles

  USD 40-64 p.p.

  Taironaka is een soort 'finca' en ligt in een prachtige omgeving aan de oever van de Don Diego rivier, één van de 36 rivieren die uit het Sierra Nevada de Santa Marta gebergte naar de oceaan lopen. Langs de oevers van deze rivier zijn veel archeologische opgravingen gevonden van de Tayrona-indianen, de oorspronkelijke bewoners van dit gebied. Wij gaan per boot naar Taironaka. Na de overtocht wordt er onder leiding van een gids een bezoek gebracht aan de archeologische opgravingen. U bezoekt een museumpje waar veel van deze opgravingen tentoongesteld zijn, evenals het voormalige huis van een medicijnman, en maakt een wandeling langs de Indiaanse terrassen in de prachtige omgeving. Vervolgens maken we nog een boottocht naar de schitterende stranden van Playa de los Angeles.

  Bij 7-10 personen USD 64,- p.p.
  Bij 11-15 personen USD 57,- p.p.
  Bij 16-20 personen USD 48,- p.p.
  Bij 21-30 personen USD 40,- p.p.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).