Single groepsreis Verrassend Colombia

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,8

Gemiddelde beoordeling

14 reizigers beoordelen deze reis met een:

0,0
Toegevoegd op: 30-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 29-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

0,0
Toegevoegd op: 25-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 23-09-2018

Met recht verrassend Colombia

Colombia is een heel mooi land. Bevolking is uitermate vriendelijk. Het programma zit behoorlijk vol en er zitten ook een paar pittige reisdagen tussen maar ja, als je wat wil zien moet je er wat voor over hebben. Wij hebben ons er geen moment onveilig gevoeld.Aanrader!

8,3
Toegevoegd op: 21-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

N. v. E.
7,0
Toegevoegd op: 20-09-2018

mooi reis in een nog niet door toerisme vervuild land

bezoek Rosario eiland bij Cartagena staat niet in programma, maar is zeker een mooie dag relaxen op het einde van de reis.

8,7
Toegevoegd op: 20-09-2018

Onvergetelijk ervaring rijke reis!

Ik zou er nu heen gaan als je kan. De mensen willen graag met je op de foto omdat ze nog geen toeristen gewend zijn. Om met de mensen te praten moet je echter wel Spaans kunnen spreken. Sla Comuna 13 glitter tour in Medellín niet over want dat was ook schitterend om te zien. Ik zou zo weer naar Colombia willen gaan

Timo
8,7
Toegevoegd op: 20-09-2018

Nog niet te toeristisch fantastisch land met erg vriendelijke bevolking

Er is geen omschrijving ingevuld.

Joost
9,5
Toegevoegd op: 12-10-2017

De titel zegt al genoeg verassend Colombia

Prachtige reis door colombia, de reisleider is er in geslaagd om ons kennis te laten met dit prachtige land. Buiten de standaard excursie veel leuke dingen gedaan onder andere een potje tejo tot een rondje in een chiva en veel andere typische Colombiaanse activiteiten . Van de eerste tot de laatste dag een goed en gevarieerd programma.

HJ Verweij
10,0
Toegevoegd op: 13-10-2017

Super reis naar verrassend land, met beste reisgids Andre!!! aanrader

Zeer verrassende avontuurlijke reis! Colombia is een prachtig land! Er zit best een tempo in de reis maar daardoor leer je het land dan ook wel echt kennen. Goede combinatie van drukke steden en rustige authentieke dorpen. Zeer lieve mensen die nog geen toeristen zijn tegengekomen. Het land heeft een boeiende geschiedenis met een randje en dat i.c.m haar schoonheid maakt het uniek. Wij hadden als reisgids Andre en hij heeft mijn ervaring compleet gemaakt. Wat een passie en enthousiasme! (en organisatorisch talent om alles in goede banen te leiden ook als er onverwachtse zaken zijn zoals stakingen, wegen die zijn afgesloten, maar ook in extra wensen om dingen te zien/ te ondernemen; zoals paardrijden door de bergen/tour door sloppenwijk). Ook hele goede en leuke eetlocaties aangedaan. Kortom een topreis naar een bestemming die hopelijk nog heel lang op mijn netvlies blijft en onvergetelijk is!!

BE Mulder