Single groepsreis Verrassend Colombia

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,3

Gemiddelde beoordeling

6 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 18-10-2017

De titel Verrassend Colombia is helemaal juist gekozen

Mw. S - Fentange
10,0
Toegevoegd op: 18-10-2017

André (onze gids): muchísima gracias!!

Geweldige reis! Mede of misschien wel vooral door onze fantastische gids. Hij heeft ons vol trots dit prachtige land laten zien alsof het zijn geboorteland was. 19 dagen is natuurlijk veel te kort voor een land waar zoveel te zien is zowel op het platteland als in de steden (groot of klein). Dus ben ik alweer al het plannen voor de volgende reis naar Colombia!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 14-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. H - Zwolle
8,1
Toegevoegd op: 13-10-2017

Prima vakantie met goede betrokken reisleider. FOX heeft slecht de afhandeling van een vlucht gedaan

Prima vakantie met zeer goede enthousiaste betrokken reisleider. Echter FOX(ANWB) in Nederland heeft erg bijzonder en met het onderdruk zetten van de reizigers van het betalen van extra kosten voor een gewijzigde vlucht, de reis een rare smaak gegeven. Erg bijzondere gang van zaken die je niet van FOX(ANWB) verwacht.

Dhr. van R - Pijnacker
10,0
Toegevoegd op: 13-10-2017

Super reis naar verrassend land, met beste reisgids Andre!!! aanrader

Zeer verrassende avontuurlijke reis! Colombia is een prachtig land! Er zit best een tempo in de reis maar daardoor leer je het land dan ook wel echt kennen. Goede combinatie van drukke steden en rustige authentieke dorpen. Zeer lieve mensen die nog geen toeristen zijn tegengekomen. Het land heeft een boeiende geschiedenis met een randje en dat i.c.m haar schoonheid maakt het uniek. Wij hadden als reisgids Andre en hij heeft mijn ervaring compleet gemaakt. Wat een passie en enthousiasme! (en organisatorisch talent om alles in goede banen te leiden ook als er onverwachtse zaken zijn zoals stakingen, wegen die zijn afgesloten, maar ook in extra wensen om dingen te zien/ te ondernemen; zoals paardrijden door de bergen/tour door sloppenwijk). Ook hele goede en leuke eetlocaties aangedaan. Kortom een topreis naar een bestemming die hopelijk nog heel lang op mijn netvlies blijft en onvergetelijk is!!

Mw. M - Leiden
9,5
Toegevoegd op: 12-10-2017

De titel zegt al genoeg verassend Colombia

Prachtige reis door colombia, de reisleider is er in geslaagd om ons kennis te laten met dit prachtige land. Buiten de standaard excursie veel leuke dingen gedaan onder andere een potje tejo tot een rondje in een chiva en veel andere typische Colombiaanse activiteiten . Van de eerste tot de laatste dag een goed en gevarieerd programma.

Dhr. V - Wapenveld
Terug naar boven