Single groepsreis Verrassend Colombia

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

12 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,1
Toegevoegd op: 29-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 23-09-2018

Met recht verrassend Colombia

Colombia is een heel mooi land. Bevolking is uitermate vriendelijk. Het programma zit behoorlijk vol en er zitten ook een paar pittige reisdagen tussen maar ja, als je wat wil zien moet je er wat voor over hebben. Wij hebben ons er geen moment onveilig gevoeld.Aanrader!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 21-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 20-09-2018

Onvergetelijk ervaring rijke reis!

Ik zou er nu heen gaan als je kan. De mensen willen graag met je op de foto omdat ze nog geen toeristen gewend zijn. Om met de mensen te praten moet je echter wel Spaans kunnen spreken. Sla Comuna 13 glitter tour in Medellín niet over want dat was ook schitterend om te zien. Ik zou zo weer naar Colombia willen gaan

Dhr. T
7,1
Toegevoegd op: 20-09-2018

mooi reis in een nog niet door toerisme vervuild land

bezoek Rosario eiland bij Cartagena staat niet in programma, maar is zeker een mooie dag relaxen op het einde van de reis.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 20-09-2018

Nog niet te toeristisch fantastisch land met erg vriendelijke bevolking

Dhr. J
9,5
Toegevoegd op: 18-10-2017

De titel Verrassend Colombia is helemaal juist gekozen

Mw. S - Fentange
10,0
Toegevoegd op: 18-10-2017

André (onze gids): muchísima gracias!!

Geweldige reis! Mede of misschien wel vooral door onze fantastische gids. Hij heeft ons vol trots dit prachtige land laten zien alsof het zijn geboorteland was. 19 dagen is natuurlijk veel te kort voor een land waar zoveel te zien is zowel op het platteland als in de steden (groot of klein). Dus ben ik alweer al het plannen voor de volgende reis naar Colombia!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 14-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. H - Zwolle
8,1
Toegevoegd op: 13-10-2017

Prima vakantie met goede betrokken reisleider. FOX heeft slecht de afhandeling van een vlucht gedaan

Prima vakantie met zeer goede enthousiaste betrokken reisleider. Echter FOX(ANWB) in Nederland heeft erg bijzonder en met het onderdruk zetten van de reizigers van het betalen van extra kosten voor een gewijzigde vlucht, de reis een rare smaak gegeven. Erg bijzondere gang van zaken die je niet van FOX(ANWB) verwacht.

Dhr. van R - Pijnacker
Terug naar boven