Familie rondreizen in Costa Rica

Geniet van de prachtige natuur, van de nevelwouden, de Arenal vulkaan en de rijke dierenwereld.
We overnachten in comfortabele Costa Ricaanse hotels en lodges, inclusief ontbijt.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn diverse excursies al inclusief.

2

Familie rondreizen in Costa Rica

Costa Rica met kinderen – Ga op avontuur in Costa Rica

Boomslingeren als Tarzan, de bijzondere dieren spotten…het is allemaal onderdeel van onze toffe gezinsvakantie in Costa Rica. Een speciaal samengestelde reis om Costa Rica met de kinderen te kunnen ontdekken. Met avontuurlijke en mooie belevenissen voor jong en oud. En je hoeft je nergens zorgen om te maken, wij hebben alles geregeld. Van kindvriendelijke, comfortabele excursies tot de allerleukste hotels. Ga samen op avontuur in het ongerepte regenwoud!

Gezinsvakantie Costa Rica: naar de jungle!

Familiereizen naar Costa Rica zorgen ervoor dat iedereen zich een beetje ‘Freek in het wild’ voelt. Ga op zoek naar de luiaards en toekans in de bomen en de fotogenieke roodoogboomkikker. Maar een gezinsvakantie in Costa Rica zit ook vol avontuur: van een canopy tour tot jungleglijbanen, maar ook het ontdekken van watervallen en zwemmen onder de rook van een vulkaan. Dat maakt Costa Rica juist zo bijzonder om met kind te gaan ontdekken.

Kies de ideale familievakantie

Wij bieden meerdere mogelijkheden om Costa Rica met kinderen te bezoeken. Kies voor een groepsrondreis of juist voor een individuele reis met het gezin. Bekijk ook eens de mogelijkheden voor groepsreizen naar Costa Rica. We hebben verschillende routes samengesteld zodat er voor ieder wat wils is.