Groepsrondreizen in Costa Rica

Geniet van de prachtige natuur in Tortuguero National Park, bij de Arenal vulkaan, van de nevelwouden en de rijke dierenwereld.
We overnachten in comfortabele Costa Ricaanse hotels en lodges, inclusief ontbijt.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn diverse excursies al inclusief.

4

Groepsrondreizen in Costa Rica

Groepsreis Costa Rica – Ga mee en ontdek de prachtige jungle

Costa Rica is steeds meer in opkomst als vakantieland, en dat is natuurlijk niet voor niets zo. Liefhebbers van natuur komen tijdens een groepsreis in Costa Rica zeker aan hun trekken. Dit land wordt ook wel één grote dierentuin genoemd, met ongerept regenwoud vol wildlife. Ga met een groep naar Costa Rica en aanschouw de prachtige natuur die dit land te bieden heeft. Wij regelen de vluchten, de comfortabele overnachtingen en diverse excursies. Een complete groepsrondreis in Costa Rica!

Costa Rica groepsreis: de mogelijkheden

Tijdens de groepsreizen naar Costa Rica laten onze deskundige, Nederlandssprekende reisleiders de meest prachtige plekken van dit land zien. Een schitterende reis langs vulkanen, stranden en nevelwouden. En hier zul je ook diverse fauna zien, van kleine gifkikkertjes tot luiaards en indrukwekkende leguanen. Maar ook apen, ijsvogels en gieren.

Relaxen op het strand

Tijdens de groepsrondreizen naar Costa Rica kun je ook heerlijk relaxen op de mooie stranden. Zo is er het dromerige strandplaatsje Samara. Hier is een breed zandstrand aan een mooie baai waar uitstekend gezwommen kan worden. Of ga naar het nationale park Ostional, waar tussen juli en december schildpadden te zien zijn. Maar deze kun je ook zien in Tortuguero, het meest spectaculaire natuurreservaat van Costa Rica. Tijdens het legseizoen (juli tot oktober), leggen de reuzenschildpadden hier hun eieren. Een unieke ervaring.

Meer dan 350 vogelsoorten

De vogelliefhebbers kunnen hun hart ook ophalen tijdens een groepsrondreis in Costa Rica. In het aangrenzende natuurreservaat Manuel Antonio National Park leven namelijk meer dan 350 vogelsoorten! En tussen de bomen door slingeren de speelse apen in het rond. Genoeg te zien en te doen, en ook hier is de mogelijkheid om te genieten van zon, zee en strand.

Met een groep naar Costa Rica

Met een groep naar Costa Rica en optimaal genieten van de prachtige natuur van dit land? Kies dan voor een groepsreis naar Costa Rica uit ons aanbod. Dit zijn volledig georganiseerde vakanties met veel excursies. Ook bieden wij single groepsreizen en familiereizen naar Costa Rica.