14-daagse familie groepsreis Boomslingeren als Tarzan

Deze rondreis is verbeterd
Je krijgt van ons:
  • Familierondreis inclusief veel excursies én entreegelden!
  • Vrijwel alle hotels met zwembad
  • Boogie-board les in Manuel Antonio
  • Door de vulkaan verwarmde waterglijbanen in La Fortuna!
  • Hike naar Las Pailas in Rincón de la Vieja NP

Rokende vulkanen, kleurrijke dieren spotten en slingeren door de jungle: durf jij het aan?

In Costa Rica voelt iedereen zich een beetje ‘Freek in het wild’. Ga op zoek naar hoog in de bomen huizende luiaards en toekans. Of verwonder je over een fotogenieke roodoogboomkikker.

Naast natuur beleef je in dit goed te bereizen land ter grootte van Nederland ook avontuur: raften, een canopy tour, door de vulkaan verwarmde waterglijbanen, zwemmen onder de rook van een vulkaan, boogie-boarden, op ontdekking langs watervallen, in nevel- en regenwouden en een nationaal park direct aan het strand.

Drie varianten op deze reis
We bieden inmiddels een 14-daagse, 15-daagse en 16-daagse variant van deze familiegroepsreis aan. 

Aan het eind van de 14-daagse en 15-daagse reis rijden we vanaf Manuel Antonio rechtstreeks naar het viegveld in San José voor onze terugvlucht.
Aan het einde van de 16-daagse reis verblijven we nog één nachtje in San José, van waaruit we op de laatste dag als extraatje nog de indrukwekkende krater van de Irazú vulkaan bezoeken.

Kijk bij 'prijzen en inbegrepen' voor de exacte data en duur van de verschillende reizen.

Natuurrijk en avontuurlijk Costa Rica is La Pura Vida en een echte, onbezorgde familiebestemming.

Comfortabel vervoer en hotels
We reizen met comfortabele middelgrote bussen met airconditioning en verblijven in goede, vaak typisch Costa Ricaanse lodges op basis van logies-ontbijt. Veel van onze lodges hebben een zwembad, zodat we na een actieve dag ook nog lekker even kunnen zwemmen.

Aantal excursies inclusief
Tijdens de vakantie staat een aantal leuke activiteiten op het programma. Zo zijn er heerlijke door de vulkaan verwarmde waterglijbanen in de Baldi Hotsprings waar we in la Fortuna naartoe gaan. In La Fortuna verblijven we vanaf 2020 twee nachten, zodat we hier meer tijd hebben voor de leuke dingen in de omgevingIn Rincón de la Vieja National Park maken we een coole hike door het Las Pailas gebied, inclusief entree. Verder krijg je  boogie-boardles in Manuel Antonio en is het entreegeld voor het nationale park hier inclusief. 

Respect voor het milieu
Om de prachtige natuur van Costa Rica tijdens deze rondreis zoveel mogelijk te respecteren en om milieuvervuiling tegen te gaan, hebben we samen met onze lokale partner een speciaal navulbaar waterflesje ontworpen, dat je bij aankomst gratis ontvangt. Dit flesje kun je in veel hotels en restaurants met drinkwater bijvullen. Zo voorkom je vervuiling door het gebruik van plastic wegwerpwaterflesjes. 
 Bekijk het milieubeleid van FOX

Onze Nederlandssprekende reisleiders staan voor je klaar
Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Costa Rica. Reisleider Liesbet: "Costa Rica heeft echt alles in zich wat je van een tropische bestemming mag verwachten. Veel natuur, lekker eten, goede accommodaties en veel sportieve activiteiten zoals raften en paardrijden. Pura Vida, wat puur leven betekent, is hier niet alleen een populaire kreet en een lijfspreuk voor de Costa Ricanen. Het is echt een manier van leven. Geniet van elk moment, maak je geen zorgen, leef en voel je goed. Wat wil je nog meer tijdens een zorgeloze familievakantie?"

 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 21 deelnemers
Minimum leeftijd: 7 jaar