Familie groepsreis Boomslingeren als Tarzan met Lufthansa

U krijgt van ons:
  • Familierondreis inclusief veel excursies
  • Vrijwel alle hotels met zwembad
  • Boogie-board les in Manuel Antonio
  • Verzorging op basis van logies-ontbijt
  • Jungle-Glijbaan excursie in Rincón!

Rokende vulkanen, kleurrijke dieren spotten en slingeren door de jungle: durf jij het aan?

In Costa Rica voelt iedereen zich een beetje ‘Freek in het wild’. Ga op zoek naar hoog in de bomen huizende luiaards en toekans. Of verwonder je over een fotogenieke roodoogboomkikker.

Naast natuur beleef je in dit goed te bereizen land ter grootte van Nederland ook avontuur: raften, een canopy tour, jungleglijbanen, zwemmen onder de rook van een vulkaan, boogie-boarden, op ontdekking langs watervallen, in nevel- en regenwouden en een nationaal park direct aan het strand.

Natuurrijk en avontuurlijk Costa Rica is La Pura Vida en een echte, onbezorgde familiebestemming.
 Bekijk het dagprogramma voor alle hoogtepunten van deze reis

Comfortabel vervoer en hotels
We reizen met comfortabele middelgrote bussen met airconditioning en verblijven in goede, vaak typisch Costa Ricaanse lodges op basis van logies-ontbijt. Veel van onze lodges hebben een zwembad, zodat we na een actieve dag ook nog lekker even kunnen zwemmen.
 Bekijk een selectie van de hotels van deze reis

Aantal excursies inclusief
Tijdens de vakantie staat een aantal leuke activiteiten op het programma. In Rincón de la Vieja glijd je midden in de jungle van een spectaculaire waterglijbaan. Verder krijg je  boogie-boardles in Manuel Antonio en is het entreegeld voor het nationale park hier inclusief.
 Bekijk wat allemaal inbegrepen is

Respect voor het milieu
Om de prachtige natuur van Costa Rica tijdens deze rondreis zoveel mogelijk te respecteren en om milieuvervuiling tegen te gaan, hebben we samen met onze lokale partner een speciaal navulbaar waterflesje ontworpen, dat je bij aankomst gratis ontvangt. Dit flesje kun je in veel hotels en restaurants met drinkwater bijvullen. Zo voorkom je vervuiling door het gebruik van plastic wegwerpwaterflesjes.
 Bekijk het milieubeleid van FOX

Onze Nederlandssprekende reisleiders staan voor u klaar
Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Costa Rica. Reisleider Liesbet: "Costa Rica heeft echt alles in zich wat je van een tropische bestemming mag verwachten. Veel natuur, lekker eten, goede accommodaties en veel sportieve activiteiten zoals raften en paardrijden.

Pura Vida, wat puur leven betekent, is hier niet alleen een populaire kreet en een lijfspreuk voor de Costa Ricanen. Het is echt een manier van leven. Geniet van elk moment, maak je geen zorgen, leef en voel je goed. Wat wil je nog meer tijdens een zorgeloze familievakantie?" Wist je dat je nu al je vragen kunt stellen aan onze reisleiders in Costa Rica?
 Probeer het eens en stel je vraag op het reisleider forum

  cr_horfam_14d_boomslingeren_als_tarzan_klein

Het reisprogramma van deze rondreis
San José | Sarapiqui | La Fortuna | Rincón de la Vieja | Monteverde | Manuel Antonio


 Bekijk hier het uitgebreide dagprogramma van deze reis

Groepsgrootte: Minimaal 10 / maximaal 21 deelnemers Minimum leeftijd: 8 jaar
We hoeven nooit ver te zoeken. In de buurt van de lodges is vaak hele mooie flora & fauna te vinden. Costa Rica is één grote dierentuin zonder hekken.
Terug naar boven