Familie groepsreis Boomslingeren als Tarzan

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

10 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 05-09-2018

Het was een geweldige vakantie, prachtige natuur, leuke groep, zeer goede en ervaren reisleidster.

We hebben genoten,..alles gezien wat we hoopte te zien. Mooie natuur en veel dieren. Tussen de boomtoppen via de kabels glijden, lopen over de hangbruggen, raften op een wilde rivier, paardrijden door het bos, natuurparken en de meeste hotels waren bijna een natuurpark. Absoluut een aanrader voor gezinnen die eens wat anders willen zien!

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 11-08-2018

Keurig geregeld

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 11-08-2018

Keurig geregeld

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 05-08-2018

The trip of my life !

Een prettige ervaring fantastische reisleidster die echt alles wist en prachtig land. Goede hotels en restaurants tegen betaalbare prijzen

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 05-08-2018

Onze enthousiaste reisbegeleidster Deborah gaf vele extra´s aan onze reis door Costa Rica

Leuke reis voor de kids.

Dhr. - Spijkenisse
8,1
Toegevoegd op: 04-08-2018

Afwisselend en een mooie ervaring

Afwisselende reis met mooie natuur en veel activiteiten

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 21-05-2018

PURAVIDA

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 13-05-2018

Wat is Costa Rica een prachtig land. En wat heeft Deborah ons veel over het land geleerd en laten zien. Een betere reisleider hadden we niet kunnen treffen. Alles klopte deze twee weken: leuke groep, lekker eten/drinken, veel dieren gezien, ontspannende activiteiten gedaan, maar ook grensoverschrijdende activiteiten, genoeg vrije tijd etc.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 13-05-2018

Fantastisch land met waanzinnige natuur en dieren

Quad rijden in Manuel Antonio. Doe zo veel mogelijk excursies want ze zijn allemaal leuk!!

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 12-05-2018

Een onvergetelijke mooie reis met prachtige natuur.

Wil nog even kwijt dat dankzij onze reisleidster Deborah de reis een extra input heeft gekregen. Door haar enthousiasme en kennis heeft zij voor ons de reis extra meerwaarde gegeven!! Wat een geweldige reisleider en vrouw. Alles werd geregeld!! Super!!!

Anoniem
Terug naar boven