14-daagse familie groepsreis Boomslingeren als Tarzan

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.


Aandachtspunten

 • U kunt deze Extra opties en Verlengingen tijdens het boekingsproces al direct aan uw reis toevoegen.
 • In het gedetailleerde prijsoverzicht van de prijsberekening ziet u direct de juiste kosten.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij Extra opties en Upgrades niet

Optionele excursies in La Fortuna

 • Arenal Oasis Nighttour

  USD 35 p.p.

  Tijdens deze avondtour om kikkers te spotten, zien we zeker tussen de 10 en 20 verschillende kikkersoorten. Met een Engelstalige gids gaan we het bos in achter de Lodge Arenal Oasis. Waar veel kikkers zijn, zijn vaak ook slangen te vinden. Met de zaklamp die we allemaal krijgen bij aanvang van de toer gaan we op zoek naar allerlei soorten dieren: kikkers, slangen, diverse insecten, gordeldieren... Ze kunnen allemaal voorbij komen op deze wandeling. Maar vooral de verschillende soorten kikkers en hun geluiden die we gaan zien en horen zijn heel erg mooi en maken deze toer tot een echte aanrader. Duur van de tour: ongeveer 2 uur.

 • Hanging Bridges Fortuna

  USD 25,- p.p.

  Door een mooie combinatie van nevelwoud en subtropisch woud voert een pad waarover u ruim twee uur gaat wandelen. Door het bos, over de grond en over hangbruggen (30 meter boven de grond) zult u een mooie wandeling maken, die schitterende flora, fauna en uitzichten zal opleveren.

Optionele excursies in Manuel Antonio / Quepos

 • Kayaking

  USD 65,- p.p.

  Kayakken op een mooie brakwater riviermonding, waarbij landschap, vogels en eventuele krokodillen aan u voorbij trekken. Ervaring is niet noodzakelijk. De tour is inclusief transfers en lunch.

 • Nationaal Park Manuel Antonio

  USD 16,- p.p.

  Het nationale park staat bekend om zijn bountystranden en er zijn een aantal mooie wandelingen in het regenwoud te maken. Het is vrijwel de enige plek waar nog doodshoofdaapjes voorkomen en met een beetje geluk ook te zien zijn! LET OP! Het park is op maandag gesloten!

  Tour door het park met een lokale gids van 2-3 uur kost USD 30,-

 • Rafting

  USD 85,- p.p.

  Raften op de Savegre of de Naranjo rivier. In rubberboten neemt u de stroomversnellingen op één van deze snelstromende rivieren (klasse 3/4). Onderweg is er tijd om van de bijzondere natuur die de rivieren omzoomt te genieten. Deze spectaculaire tocht is inclusief goede begeleiding, ontbijt, lunch op de rivieroever en transfers.

 • Zeilboot Cruise

  USD 75,- p.p.

  Een absolute aanrader! U gaat met een catamaran of zeilboot de zee op. Inclusief diner bij zonsondergang, onbeperkte hoeveelheid drankjes, snorkelen en dolfijnen kijken! Naar gelang de weersomstandigheden kan de cruise uitgevoerd worden in de ochtend met lunch inclusief. (in september en oktober kan het voorkomen dat de boot niet of zeer vroeg vertrekt ivm weersomstandigheden).

Optionele excursies in Monteverde

 • Canopytour (Selvatura)

  USD 55,- p.p.

  In het nevelwoud is een spectaculaire canopytour aangelegd. U zwiert aan een kabel via platforms van de ene boom naar de andere, soms op duizelingwekkende hoogte. De langste rit is zelfs 450 meter lang. Voor de liefhebbers is het mogelijk onderweg nog een echte ‘Tarzanswing’ uit te voeren. Inclusief transfers en gidsen.

 • Loopbruggenwandeling (Selvatura)

  USD 35,- p.p.

  Een niet te missen tocht voor natuurliefhebbers! U loopt over hangbruggen hoog in de bomen, tot wel 35 meter hoogte! Het uitzicht over het regenwoud is adembenemend! Inclusief transfers en gids.

 • Entree Nationaal Park Monteverde

  USD 20,- p.p.

  Entreegeld voor het Nationale Park Monteverde

Optionele excursies in Puerto Viejo de Sarapiqui

 • Raften

  USD 58,- p.p.

  Avontuurlijke rafttocht op de rivier de Sarapiquí (klasse 3/4) afhankelijk van de hoeveelheid regenval. Inclusief transport, goed getrainde gidsen en een snack onderweg. Ook voor degenen die geen enkele ervaring hebben.

 • Riviertocht over Sarapiqui

  USD 40,- p.p.

  Een mooie, twee uur durende boottocht over het rustig stromend gedeelte van de Sarapiqui rivier. Vanuit de boot ziet u kaaimannen, apen en vogels die u nakijken. Inclusief snack en gids.

 • Tirimbina Rainforest

  USD 30,- p.p.

  Prachtige wandeling door het primaire subtropisch regenwoud onder leiding van een bioloog. Inclusief spectaculaire loopbrug over de rivier de Sarapiquí. Onderweg ziet u mogelijk gifkikkers, apen en vele kleurrijke vogels.

Optionele excursies in Rincón de la Vieja

 • Canopy Tour

  v.a. USD 45,- p.p.

  Een spectaculaire tour! Onder begeleiding zweeft u van platform naar platform dwars door de jungle. Onderweg kunt u apen tegen komen en geniet u van het prachtige uitzicht. Spectaculair! De prijzen van de excursie verschillen per accommodatie: Buena Vista Lodge: De Canopy tour bij de Buena Vista Lodge heeft 10 kabels. Met heupharnas, handschoenen aan en helm op, loopt u eerst 15 minuten om bij het eerste platform te komen. Daar krijgt u de instructies en gaat de tour van start onder goede begeleiding van meerdere lokale gidsen. Prijs: ca. USD 45,- p.p. Cañon de la Vieja Lodge Bij deze lodge hebben ze een hele mooie canopy tour, die meerdere malen over de kloof slingert. U komt zelfs een keer bijna door het restaurant van de lodge. Spectaculair! Ook deze tour is onder goede begeleiding van meerdere lokale gidsen.

  Prijs: ca. USD 40,- p.p.

 • Nationaal Park Rincon de la Vieja

  v.a. USD 15,- p.p.

  Entreegeld voor het Nationale Park Rincon de la Vieja. LET OP! Het park is op maandag gesloten! Indien u verblijft in de Buena Vista Lodge zijn de kosten circa USD 30,- p.p. inclusief transport en lunch.


Aandachtspunten

 • Deze excursies kunt u in de lokale valuta of met Euro's en ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de Xtra-optie (bijzondere sporten/wintersport).