14-daagse familie groepsreis Boomslingeren als Tarzan

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

15 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,7
Toegevoegd op: 09-05-2019

Actieve reis met veel uitdagingen in een prachtig land waar ze bijzonder mooi met de natuur omgaan.

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 06-05-2019

Een geweldig mooie reis in het wonderschone Costa Rica!

Tip: doe zoveel mogelijk excursies. De flora en fauna is is prachtig en op die manier krijg je echt alles van het prachtige land en te zien. Pura Vida!

Jessie Doornbos
10,0
Toegevoegd op: 05-05-2019

Echt een droomreis en super met kinderen. Alles klopte, echt een aanrader!!

Eigenlijk was de gehele reis een aaneenschakeling van verwondering over hoe mooi Costa Rica is. Tel daar de prachtige hotels, fantastische chauffeur en reisleidster bij op en je hebt echt een reis om nooit meer te vergeten.

Esther uit Maarssen
8,7
Toegevoegd op: 05-05-2019

costa rica is een prachtig land om te bezoeken met kids

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 04-05-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 05-09-2018

Het was een geweldige vakantie, prachtige natuur, leuke groep, zeer goede en ervaren reisleidster.

We hebben genoten,..alles gezien wat we hoopte te zien. Mooie natuur en veel dieren. Tussen de boomtoppen via de kabels glijden, lopen over de hangbruggen, raften op een wilde rivier, paardrijden door het bos, natuurparken en de meeste hotels waren bijna een natuurpark. Absoluut een aanrader voor gezinnen die eens wat anders willen zien!

Ernst, Petra en Mara
7,7
Toegevoegd op: 11-08-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 11-08-2018

Keurig geregeld

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 05-08-2018

Onze enthousiaste reisbegeleidster Deborah gaf vele extra´s aan onze reis door Costa Rica

Leuke reis voor de kids.

Gerry Vermeer uit Spijkenisse
8,3
Toegevoegd op: 05-08-2018

The trip of my life !

Een prettige ervaring fantastische reisleidster die echt alles wist en prachtig land. Goede hotels en restaurants tegen betaalbare prijzen