14/15-daagse groepsrondreis Essentieel Costa Rica

Je krijgt van ons:
  • Bondige rondreis met alle hoogtepunten van Costa Rica
  • Verblijf bij nevelwouden van Monteverde
  • Einde verblijf aan een zeer relaxed strand
  • Inclusief een 3-daags verblijf in NP Tortuguero obv volpension en excursies
  • Wandeling over hangbruggen tussen de boomtoppen inbegrepen!

Alle hoogtepunten van groen en afwisselend Costa Rica in één bondige reis!

Deze prachtige rondreis nemen we je mee naar alle hoogtepunten van Costa Rica! We beginnen de reis in de hoofdstad San José. Hierna gaan we naar wellicht het mooiste nationale park van Costa Rica: Tortuguero. Je kunt hier enkel met de boot komen, en tijdens ons verblijf zijn er diverse excursies inbegrepen om zoveel mogelijk dieren te spotten. Met een beetje geluk zien we hier apen, leguanen, kaaimannen, kikkertjes, schildpadden én heel veel vogels. We verblijven hier op basis van volpension!

Vervolgens gaan we op weg naar La Fortuna, aan de voet van de prachtige Arenal vulkaan. Vanuit onze lodge hebben we een schitterend uitzicht op deze kegelvormige vuurberg. In Monteverde bevinden zich nevelwouden die vol kolibries zitten en waar je optioneel een spannende canopy tour kunt maken. Tevens leent de omgeving hier zich prima voor een stevige wandeling of zelfs een nightwalk! In Rincón de la Vieja vind je dan weer borrelende modderpoelen en thermale baden waarin je jezelf helemaal onder kunt dompelen. Aan het strand van het relaxte plaatsje Sámara kunnen we ontspannen maar ook paardrijden of een mooie boottocht maken. We sluiten de reis af met een cocktail op het strand!

We reizen in een comfortabele, middelgrote bus met airconditioning en wij zorgen voor sfeervolle, kleinschalige lodges op mooie locaties. Het verblijf in Costa Rica is inclusief ontbijt. Het verblijf in Tortuguero is op basis van volpension en inclusief leuke activiteiten.
Tijdens deze reis in Costa Rica wordt je begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die in het land woonachtig is en je dus alle ins en outs kan vertellen!

Respect voor het milieu
Om de prachtige natuur van Costa Rica tijdens deze rondreis zoveel mogelijk te respecteren, en om milieuvervuiling tegen te gaan, hebben FOX en de lokale agent een speciaal navulbaar waterflesje ontworpen, dat je in veel hotels en restaurants met drinkwater kunt bijvullen. Zo wordt vervuiling door vele plastic waterflesjes voorkomen. Dit flesje wordt bij aankomst gratis overhandigd.

 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 20 deelnemers.