16/17-daagse groepsrondreis Natuurlijk Costa Rica

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

42 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,7
Toegevoegd op: 24-02-2020

Prachtige flora en fauna.

Prachtige flora en fauna gezien. Veel keuze vwb optionele excursies. Sommige wandelingen zijn soms pittig door met name de hoge luchtvochtigheid en hitte van rond 36 graden. Daarbij veel trapjes op en af. Je kunt dit uiteraard overslaan en een paar uurtjes relaxen bij een terras ca restaurant....

Frank uit Limburg
7,3
Toegevoegd op: 24-02-2020

Voor natuurliefhebbers een aanrader!

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 24-02-2020

de reis heeft aan onze verwachtingen ruim voldaan

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 23-02-2020

heel veel natuur

ga er vooral zelf eens op uit

anoniem
9,0
Toegevoegd op: 17-02-2020

Een onderdompeling in de natuur van Costa Rica

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 16-02-2020

Het is een bijzonder inspirerende reis geweest, m.n. qua natuurbeleving, in alle aspecten

Tijdens deze reis komt de oorspronkelijke natuur van moeder aarde tot openbaring. Het land geeft hiervan tijdens de uitgekozen excursies en verblijf locaties vele aspecten bloot. Dieren en planten, bomen en bloemen en veel verschillende biotopen. Regenwouden , oceanen, vulkanen, rivieren en prachtige stranden en rustige valleien, het is er allemaal te zien. Het lokale eten is heerlijk, zelfs voor de vegetariër ( rijst en zwarte bonen). De warmte is heerlijk, en de hoge luchtvochtigheid is even wennen, en de zon die na een heftige regenbui komt is weer zéér aangenaam. De mensen zijn vriendelijk maar niet overdreven daarin. Daarnaast is er tijdens de reis ook ruimte voor wat opwindende activiteiten zoals de Zipline, paardrijden, boottochten etc. Een prima formule voor een indrukwekkende vakantie !

Miriam
9,3
Toegevoegd op: 14-02-2020

Fantastische mooie reis met goede reisleider.

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,7
Toegevoegd op: 13-02-2020

Het was in een woord gewéldig.

We hebben veel gezien en gedaan. Mede met de optionele opties. Een reis om niet snel te vergeten. Een geweldig land zeker qua natuur.

8,0
Toegevoegd op: 10-02-2020

Mooie natuurreis

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 09-02-2020

Costa Rica wat een land! Onbeschrijfelijk mooie reis!

Wat een bijzondere,mooie en geweldige reis was dit! De flora en fauna zullen we waarschijnlijk niet snel meer zien. Van regen en nevel wouden, droge gebieden,mooie rivieren,Caraïbische kust en de Pacific, de dieren....te veel om op te noemen echt geweldig! De gids (Vincent) top! Wist echt heel veel,de chauffeur ook top,we hebben ons heel veilig gevoeld . Enige nadeel het iets te krappe busje... De accommodaties waren heel bijzonder ,een reis om nooit te vergeten !!

Charlotte